Vloerlamp Tessa-S Brons

€880,00
Levertijd: 4 Weken
Artikelcode 41.990.34
De Tessa-S vloerlamp is een combinatie van comfort en functionaliteit, de vloerlamp is veelzijdig inzetbaar en uitgerust met de dynamische wit lichttechniek van Knapstein. De vloerlamp heeft een stijlvolle en slanke design.

Afmetingen

voetplaat diameter: 26 cm, lampring diameter: 15 cm, hoogte: 110 cm


Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: 4 Weken
Merk Knapstein
Inclusief lichtbron Ja
Aantal lumen 1904Lm
Wattage 17W
Kleurtemperatuur licht 2200-3500K
Dimbaar Dimbaar met ingebouwde dimmer
Materiaal Metaal
Kleur Brons
Afmeting voetplaat diameter: 26 cm, lampring diameter: 15 cm, hoogte: 110 cm
De Tessa-S vloerlamp is een combinatie van comfort en functionaliteit, de vloerlamp is veelzijdig inzetbaar en uitgerust met de dynamische wit lichttechniek van Knapstein. De vloerlamp heeft een stijlvolle en slanke design. Stelt de Tessa-S vloerlamp in helder wit licht om u te helpen bij de dagelijkse werkzaamheden op de werkvloer zonder uw ogen te vermoeien. Of stel de lichtkleur op een warmere lichtstand en verlicht uw favoriete leesplek met een warm en gezellig licht en creëer hiermee een huiselijk accent.

De bronzen vloerlamp is draaibaar aan de lamparm en vanaf de voetplaat, ook is de lichtring te kantelen naar de gewenste richting. Met een simpele beweging voor de control sensor kunt u de vloerlamp aan/uitschakelen en traploos dimmen. Dankzij de geïntegreerde geheugenfunctie worden de laatste instellingen bij de uitschakeling van de lamp onthouden.

De Tessa-S vloerlamp heeft een energiezuinige geïntegreerd LED lichtbron van 17 Watt en straalt een aangename warmwitlicht (2200K) tot aan helder witlicht (3500K) uit met een lichtopbrengst van 1904 Lm aan de omgeving. De voetplaat van de vloerlamp heeft een diameter van 26 cm, de lamparm heeft een lengte van 42 cm en de lichtring heeft een diameter van 15 cm. De totale lengte van de Tessa-S vloerlamp is 110 cm. De Tessa-S vloerlamp is ook verkrijgbaar in de kleuren nikkel mat en zwart.