Vloerlamp / Leeslamp Denia 1 brons LED (4,4W) met pushdimmer

€525,00
Levertijd: Op bestelling gemaakt: 6 - 8 weken
Artikelcode 1880-01-DW
Schitterende LED leeslamp van Masterlight. Deze lamp is in Nederland gemaakt met gebruik van alleen de beste materialen. Ook is het ontwerp gemaakt door één van de designers bij Masterlight. De schetsen voor de Denia 1-serie zijn bijgevoegd bij de afbeeld

Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: Op bestelling gemaakt: 6 - 8 weken
Schitterende LED leeslamp van Masterlight. Deze lamp is in Nederland gemaakt met gebruik van alleen de beste materialen. Ook is het ontwerp gemaakt door één van de designers bij Masterlight. De schetsen voor de Denia 1-serie zijn bijgevoegd bij de afbeeldingen.

De lamp is gemaakt van RVS met een brons kleurige coating. De lamp is 150 cm hoog en dankzij de dubbele scharnieren en het kogelgewricht voor de lichtbron altijd goed te richten. De LED lichtbron van 4,4Watt heeft een zeer mooie warm witte kleur van 2700K en een lichtopbrengst van 550 lumen. Met de pushdimmer op de staander kunt u het licht aan en uit zetten en traploos dimmen.

Masterlight geeft 5 jaar garantie op de LED module en de driver. Kortom een schitterende lamp voor lang en veel plezier.