Vloerlamp Denia 2 nikkel LED (4,4W) zwenk met pushdimmer

€396,00
Levertijd: Op bestelling gemaakt: 6 - 8 weken
Artikelcode 1084-37-DW
Schitterende LED vloerlamp van Masterlight. Deze lamp is in Nederland gemaakt en er zijn uitsluitend de beste materialen voor gebruikt. Ook is het ontwerp gemaakt door één van de designers bij Masterlight. De schetsen voor de Denia 2-serie zijn bijgevoegd

Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: Op bestelling gemaakt: 6 - 8 weken
Deze vloerlamp Denia van Masterlight is in Nederland gemaakt en er zijn uitsluitend de beste materialen voor gebruikt. Het ontwerp is gemaakt door één van de designers bij Masterlight. De schetsen voor de Denia 2-serie zijn bijgevoegd bij de afbeeldingen.

De lamp is gemaakt van RVS met een mooie matte nikkel kleur. De hoogte van de lamp is 130 cm. Door het kogelgewricht onderaan de staander is de lamp alle kanten op te zetten. Het kogelgewricht voor de lichtbron zorgt ervoor dat u altijd op de juiste plaats licht heeft. De LED lichtbron van 4,4 Watt heeft een mooie warm witte kleur van 2700 Kelvin en een lichtopbrengst van 550 Lumen.

Op de staander zit een pushdimmer waarmee u de lichtbron aan- en uitzet en traploos kunt dimmen. Masterlight geeft 5 jaar garantie op de LED-module en driver.