Vloerlamp Denia 1 nikkel LED (4,4W+ 4x6W) uplight en lees met pushdimmer

€817,00
Levertijd: Op bestelling gemaakt: 6 - 8 weken
Artikelcode 1886-37-DW
Schitterende LED uplighter met LED leeslamp van Masterlight. Deze lamp is in Nederland gemaakt met gebruik van alleen de beste materialen. Ook is het ontwerp gemaakt door één van de designers bij Masterlight. De schetsen voor de Denia 1-serie zijn bijgevo

Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: Op bestelling gemaakt: 6 - 8 weken
Schitterende LED uplighter met LED leeslamp van Masterlight. Deze lamp is in Nederland gemaakt met gebruik van alleen de beste materialen. Ook is het ontwerp gemaakt door één van de designers bij Masterlight. De schetsen voor de Denia 1-serie zijn bijgevoegd bij de afbeeldingen.

De lamp is gemaakt van RVS met een mooie matte nikkel kleur. De lamp is 185 cm hoog. Door de dubbele scharnieren en het kogelgewricht voor de lichtbron is de leesarm altijd goed te richten. De uplighter maakt gebruik van 4 LED lichtbronnen van 6Watt met een warm witte kleur van 2700K en een totale lichtopbrengst van 3480 lumen. De leesarm heeft een LED lichtbron van 4,4Watt met een warm witte kleur van 2700K en een lichtopbrengst van 550 lumen. Beide zijn apart van elkaar te schakelen en traploos dimmen door de dubbele pushdimmer op de staander.

Masterlight geeft 5 jaar garantie op de LED module en de driver. Kortom een schitterende lamp voor lang en veel plezier. Deze lamp is eventueel ook te bestellen in het brons. De bronzen variant kost € 643. Mocht u de bronzen willen bestellen neem dan even contact op met de klantenservice.