Vloerlamp Denia 1 brons LED (4x6W+ 1x4,4W) uplight en lees met 2x pushdimmer

€934,00
Levertijd: Op bestelling gemaakt: 6 - 8 weken
Artikelcode 1881-01-DW
Schitterende LED uplighter met LED leeslamp van Masterlight. Deze lamp is in Nederland gemaakt met gebruik van alleen de beste materialen. Ook is het ontwerp gemaakt door één van de designers bij Masterlight. De schetsen voor de Denia 1-serie zijn bijgevo

Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: Op bestelling gemaakt: 6 - 8 weken
Schitterende LED uplighter met LED leeslamp van Masterlight. Deze lamp is in Nederland gemaakt met gebruik van alleen de beste materialen. Ook is het ontwerp gemaakt door een van de designers bij Masterlight. De schetsen voor de Denia 1-serie zijn bijgevoegd bij de afbeeldingen. De lamp is gemaakt van RVS met een bronskleurige coating. De lamp is 185 cm hoog, de leesarm zit op een hoogte van 110 cm en heeft een maximale reikwijdte van 64 cm.

Door de dubbele scharnieren en het kogelgewricht voor de lichtbron is de leesarm altijd goed te richten. De uplighter maakt gebruik van 4 LED lichtbronnen van 6 Watt met een warmwitte kleur van 2700 K en een totale lichtopbrengst van 1600 Lumen. De leesarm heeft een LED lichtbron van 4,4 Watt met een warm witte kleur van 2700 K en een lichtopbrengst van 460 Lumen. Beide zijn apart van elkaar te schakelen en traploos dimmen door de dubbele pushdimmer op de staander.

Masterlight geeft 5 jaar garantie op de LED module en de driver.