Vloerlamp Denia 1 brons LED (4,4W) zwenk met pushdimmer

€338,00
Levertijd: Op bestelling gemaakt: 6 - 8 weken
Artikelcode 1882-01-DW
Schitterende LED vloerlamp van Masterlight. Deze lamp is in Nederland gemaakt en er zijn uitsluitend de beste materialen voor gebruikt. Ook is het ontwerp gemaakt door één van de designers bij Masterlight. De schetsen voor de Denia 1-serie zijn bijgevoeg

Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: Op bestelling gemaakt: 6 - 8 weken
Schitterende LED vloerlamp van Masterlight. Deze lamp is in Nederland gemaakt en er zijn uitsluitend de beste materialen voor gebruikt. Ook is het ontwerp gemaakt door één van de designers bij Masterlight. De schetsen voor de Denia 1-serie zijn bijgevoegd bij de afbeeldingen.

De lamp is gemaakt van RVS met een brons kleurige coating. De hoogte van de lamp is 130 cm. Door het kogelgewricht onderaan de staander is de lamp alle kanten op te zetten. Het kogelgewricht voor de lichtbron zorgt ervoor dat u altijd op de juiste plaats licht heeft. De LED lichtbron van 4,4Watt heeft een mooie warm witte kleur van 2700K en een lichtopbrengst van 550 lumen.

Op de staander zit een pushdimmer waarmee u de lichtbron aan en uit zet en traploos kunt dimmen. Masterlight geeft 5 jaar garantie op de LED module en driver.