Sorteren op:
Sorteren op:

LED-strips zijn een goede manier om grote oppervlakten te verlichten, zoals in kasten of onder de keukenkastjes. Een LED-strip in de keuken is handig voor extra licht tijdens het koken. Een LED-strip op de trap is ook een uitkomst: hierdoor hoef je nooit meer in het donker de trap op of af. Dit voorkomt gevaarlijke situaties en zeker als je kleine kinderen hebt geeft het extra veiligheid. 

Wij verkopen meerdere soorten smart LED-strips van de merken Philips Hue en WiZ. Deze RGB LED-strips kunnen meerdere kleuren licht weergeven. Philips Hue is een echt topmerk met een goede kwaliteit. Als je liever goedkoper uit bent, kun je het beste kiezen voor de budget LED-strips van WiZ. 

De LED-strips zijn bedienbaar met een app, waardoor je ze vanuit je luie stoel kunt bedienen. De LED-strips zijn te koop als basisset en als uitbreiding. Met de uitbreiding kun je de lichtstrips uitbreiden zodat je grote afstanden kunt overbruggen. Wij verkopen naast LED-strips voor binnen ook LED-strips voor buiten.