Vide hanglampen

Sorteren op:
Sorteren op:

Een vide vereist een speciale lamp. Door de hoogte heeft de vide een hanglamp nodig die voldoende lengte heeft en die ook nog eens een echte eyecatcher is. Een vide bevindt zich namelijk vaak op een prominente plek in het huis. Het is dus goed om niet voor een doorsnee lamp te kiezen in de vide, maar om echt uit te pakken.

Vide hanglampen in verschillende stijlen

Wij hebben vide hanglampen in verschillende stijlen. De vide hanglamp Olympia is bijvoorbeeld een mooie moderne hanglamp door de acht ringvormige LED-lampen. Deze vide hanglamp heeft maar liefst een lengte van maximaal 330 cm, dus uitermate geschikt voor in een vide.
Wilt u juist een meer klassieke vide hanglamp? Dan is de kroonluchter Carisbrooke een goede keuze. Deze kroonluchter is op en top klassiek en heeft een maximale lengte van 425 cm. De lamp biedt plaats voor maar liefst 18 lichtbronnen, waardoor het ook nog eens meer dan voldoende licht biedt voor in donkere hoeken.
Als u een vide hanglamp zoekt die niet al te uitgesproken is, maar wel een mooie blikvanger is, dan is de hanglamp Cambio een aanrader. Het rookglas geeft de lamp een chique uitstraling en de verschillende vormen van de glazen geven de lamp een speels karakter.

Kortom, wij hebben veel keuze als het gaat om vide hanglampen. U kunt de lampen online bestellen of komen bekijken in een van onze zes winkels.