Lampen voor in de hal

Sorteren op:
Sorteren op:

Maak je entree compleet met een mooie hal lamp

Ben je op zoek naar een hal lamp die jouw entree optimaal kan verlichten? Dan hebben wij ook voor deze ruimte talloze modellen beschikbaar. Een lamp voor in de hal hoeft namelijk helemaal niet saai of ongezellig te zijn. Sterker nog: de lamp voor jouw hal kan zelfs een echte blikvanger zijn. Een stoere industriële wandlamp of een handgemaakte plafondlamp maken ook van jouw hal een sfeervolle ruimte. Wil jij een lamp in de hal die er bijzonder uitziet? Waarom zou je dan niet eens een design lamp hal kiezen? Ontdek wat de mogelijkheden zijn, want ook een design lamp hal is bij Van den Heuvel Verlichting altijd te vinden.

Spotlight op de hal lamp

Een lamp voor in hal moet er niet alleen fraai uitzien, maar een hal lamp moet ook voldoende licht verspreiden. De hal is vaak een centrale ruimte in het huis die de diverse vertrekken met elkaar verbindt. Een goede lamp in de hal is dus geen overbodige luxe. Opbouw- of inbouwspots zijn daarom uitermate geschikt om als lamp voor de hal te gebruiken. De spots zijn strak en tijdloos vormgegeven en passen dus bij ieder interieur. Bovendien kun je een dergelijke lamp voor in de hal specifiek richten op bijvoorbeeld de spiegel of de kapstok. Een railsysteem kan in een lange hal uitkomst bieden als verlichtingsbron. Laat je inspireren door ons assortiment en kies een hal lamp die aan al jouw wensen voldoet.

Een speciale lamp voor jouw hal

Heb je een hal met een hoog plafond? Dan heb je nog meer mogelijkheden tijdens het kiezen van een geschikte hal lamp. Zo is een kroonluchter als hal lamp echt een sieraad. In onze collectie vind je diverse modellen en uitvoeringen. Een bijzondere hanglamp kan uiteraard ook heel goed dienst doen als hal lamp. Wil je de lamp voor in jouw hal toch liever bescheiden houden? Maak dan je keuze uit onze plafondlampen. Van modern tot klassiek: ze zijn in vele vormen verkrijgbaar. Ontdek de beste lamp voor de hal in onze webwinkel of kom eens langs in één van onze lampenwinkels.