Sorteren op:
Sorteren op:

Mooie design buitenlampen voor tuin, veranda, terras of oprijlaan

De buitenlampen uit onze collectie mogen gezien worden! Kies voor mooie buitenlampen voor langs de oprijlaan en geef je gasten het gevoel dat ze van harte welkom zijn. Wil je ook ’s avonds als het donker is van jouw tuin of veranda genieten? Overweeg dan de trendy buitenverlichting van Philips HUE die je verdeeld over je tuin tussen je mooie planten en bloemen kunt plaatsen. Die verdienen het toch om ook in het donker bewonderd te worden? Zo geniet je van een schitterende tuin “by night”!


Ook handig in onze buitenverlichting collectie zijn de exclusieve design wandlampen voor naast de voordeur. Zo kan jouw bezoek in ieder geval de bel makkelijk vinden! Of jijzelf het sleutelgat! Met onze mooie moderne buitenverlichting op je terras of balkon geef je je huis ook in het donker een bijzondere uitstraling!

Buitenlampen zijn een prima oplossing tegen inbraak

Buitenlampen houden inbrekers en andere ongewenste bezoekers weg! Die blijven immers graag buiten zicht en een buitenlamp zal ze zeker afschrikken. Wil je het licht niet altijd laten branden? Neem dan buitenverlichting met een bewegingssensor die alleen aanspringt in het geval van beweging voor de sensor.


Je ziet het, volop keuze aan buitenlampen bij Van Den Heuvel Verlichting. Een groot deel van ons aanbod vind je hier op de website, maar wil je nog meer zien kom dan eens langs. Wij hebben verschillende filialen in het land met prachtige showrooms. Daar laten we je graag onze nieuwste trendy buitenlampen zien. Wie weet brengen wij je op hele originele ideeën om de buitenverlichting helemaal perfect af te stemmen op jouw huis en tuin. Gun jezelf iets moois en kom gauw langs!

  • Sfeervolle buitenlampen voor tuin, veranda, terras en oprijlaan
  • Veilige weer- en windbestendige buitenverlichting
  • Smart buitenverlichting met Philips Hue buitenverlichting