Top 10 Hanglampen

1

Tijdloze elegante LED hanglamp van Knapstein. Knapstein maakt gebruik van de beste materialen en is met recht een Duitse kwaliteits leverancier. De lamp heeft een matte nikkel kleur en is voorzien van een heldere glasplaat van 160 cm lang. De maximale hoogte van de lamp is 188 cm welke door middel van de pendel zeer eenvoudig is aan te passen. De LED lichtbron van 50Watt hebben een warm witte kleur van 2700K en een gezamelijke lichtopbrengst van 3250Lumen. De lamp is voorzien van een memory sensordimmer.

€ 1039,00
2

Strakke, moderne hanglamp met E40 fitting van Ztahl by Dijkos. De lamp is gemaakt van metaal en in structuur zwart (RAL 9005) gespoten. De lamp heeft een totale maximale hoogte van 150 cm en is via het snoer makkelijk in te korten. De kap is 35 cm breed en diep en heeft een hoogte van 56 cm. De lamp wordt exclusief lichtbron geleverd. Wij adviseren de Colloseum Gold LED lichtbron van 11Watt met een lichtopbrengst van 1100Lumen heeft een zeer warmwitte kleur van 2100K (zoals afgebeeld). De lamp heeft een diameter van 18 cm en is in totaal 37 cm hoog. Tevens is de lamp te dimmen.

€ 259,00
3

Prachtige LED hanglamp van Knapstein. Knapstein maakt gebruik van de beste materialen en is met recht een Duitse kwaliteits leverancier. De lamp heeft een prachtige mat nikkel kleur en is voorzien van een heldere glasplaat van 128 cm lang. De maximale hoogte van de lamp is 188 cm welke door middel van de pendel zeer eenvoudig is aan te passen. De LED lichtbron van 39Watt hebben een warm witte kleur van 2700K en een gezamelijke lichtopbrengst van 2750Lumen. De lamp is voorzien van een memory sensordimmer.

€ 899,00
4

Schitterende handgemaakte hanglamp van Ztahl by Dijkos. De lamp heeft een maximale hoogte van 120 cm. Het armatuur zelf is 150 cm lang, en 30 cm breed en hoog. De lamp wordt geleverd exclusief lichtbronnen. Wij adviseren voor deze lamp de Philips LED Globe 120 mm lichtbron, zie ook het combinatiepakket. De lamp is eventueel dimbaar met een externe dimmer. Bij het lassen tussen de zwart stalen stukken is gebruik gemaakt van koper materiaal. Dit geeft de lamp een extra sierlijk en robuust uiterlijk. Echt een pronkstuk in ieder interieur!

€ 575,00
5

Trendy snoerlamp Tessi van Masterlight. De lamp is leverbaar met verschillende kleuren fittinghouders. De plafondbak en het snoer zijn zwart (bij alle uitvoeringen). De maximale hoogte is 150 cm. De lamp heeft een E27 fitting geschikt voor een lichtbron van max 60 Watt.

€ 28,00
6

Stoere industriële hanglamp uit de Bikkel serie van Steinhauer. Deze serie kenmerkt zich door de robuuste vormgeving en is er nu ook in een 2lichts uitvoering. De lamp is gemaakt van metaal en bruin gespoten. De lamp is in hoogte verstelbaar met een maximale hoogte van 150 cm. De kap heeft een diameter van 42 cm en een hoogte van 45 cm (inclusief het transformatorblok). De plafondbak is 110 cm breed maar de totale breedte van de lamp is 140 cm. In de kapppen is plaats voor een lichtbron met E27 fitting van maximaal 60Watt (excl.). Aan de onderzijde zit een matte kunststof plaat waardoor de lamp een mooie difuus licht geeft.

€ 299,95
7

Deze handgemaakte hanglamp is gemaakt van nikkel. Hieraan hangt een zwarte glasplaat. Deze lamp is geschikt boven eetkamertafels, werktafels, en in kantoorruimtes. Dit armatuur is zeer zuinig in verbruik door de 8 ingebouwde 4,6 watt LED´S. Aan de onderkant van de glasplaat is een pushdimmer gemonteerd waardoor u de lamp in elke gewenste stand kunt instellen. De LED lichtbron is voorzien van de nieuwe dim to warm technologie. Dat wil zeggen dat als u de lamp dimt met de pushdimmer, het licht minder maar ook warmer word. Zo zal de lamp bij voluit branden een lichtkleur van 2700K (warm wit)hebben en bij de meest gedimde stand een lichtkleur van 2200K (flame). De glasplaat is 10 cm breed en 130 cm lang, de lamp heeft een maximale hoogte van...

€ 549,00
8

Schitterende handgemaakte hanglamp van Ztahl by Dijkos. De lamp heeft een maximale hoogte van 120 cm. Het armatuur zelf is 150 cm lang, en 30 cm breed en hoog. De lamp wordt geleverd exclusief lichtbronnen. Wij adviseren voor deze lamp de Calex LED Globe titanium 120 mm lichtbron, zie ook het combinatiepakket. De lamp is eventueel dimbaar met een externe dimmer. De lamp is gemaakt van staal en in stuctuur RAL9005-zwart- gespoten. Echt een pronkstuk in ieder interieur!

€ 575,00
9

Moderne en aparte gedraaide LED hanglamp van Trio-Leuchten uit de Loop serie. De lamp is gemaakt van nikkel mat kleurig metaal en voorzien van witte acrylglazen voor de lichtbronnen. De lamp heeft een maximale hoogte van 150 cm en is gemakkelijk in hoogte te verstellen. De lengte is 117 cm en de lamp is 15 cm breed. De 3 LED lichtbronnen van 9Watt zitten achter een wit acrylglas voor een mooi verspreid warm licht van 3000K tot 5000K. De totale lichtopbrengst is 3 x 850Lm. De lamp is voorzien van een 4 staps touchdimmer. Hiermee zet u de lamp aan, dimt u in 2 standen en zet de lamp weer uit. De lamp is derhalve niet geschikt om met een wanddimmer te bedienen.

€ 219,00
10

Schitterende hanglamp uit de Whires-serie van Highlight. De lamp is gemaakt van aluminium en heeft vier mooie kelken van glas waar de binnenkant in het zilverkleurig is uitgevoerd. De lamp is in hoogte verstelbaar (90-120 cm). De balk heeft een lengte van 120 cm en een breedte van 10 cm. De lamp is uitgevoerd met een E27 fitting. De lamp wordt geleverd exclusief lichtbronnen. De lamp is eventueel dimbaar met een muurdimmer afhankelijk van de keuze van de lichtbron.

€ 269,00
Schrijf je in en je ontvangt onze laatste trends, updates & aanbiedingen!
Loading...
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt vandenHeuvelverlichting.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren
To Top