Tafellamp Q-Malina dimbaar (2700K-5000K)

€199,00
Artikelcode 4339-55
De tafellamp Q-Malina is een mooi armatuur. Prima geschikt voor naast de tv of op een dressoir. In al haar kunstzinnigheid biedt ze vele opties van de moderne lichttechnologie die deze Q-Malina in zich heeft.

Afmetingen

diameter: 14 cm, hoogte: 43,5 cm


Lees uitgebreide omschrijving
Merk Paul Neuhaus
Inclusief lichtbron Ja
Aantal lumen 1300 Lm
Wattage 8 + 5W
Kleurtemperatuur licht 2700 - 5000K
Dimbaar Dimbaar met afstandsbediening en app
Materiaal Metaal, kunststof
Kleur Staal
Afmeting diameter: 14 cm, hoogte: 43,5 cm
De tafellamp Q-Malina is een mooi armatuur. Prima geschikt voor naast de tv of op een dressoir. In al haar kunstzinnigheid biedt ze vele opties van de moderne lichttechnologie die deze Q-Malina in zich heeft. Deze prachtige tafellamp kan alle kleuren wit laten zien.

Zo heb je dus wit-licht in diverse soorten: warm wit, koud wit, gedimd of vol. De lamp wordt met een 8W en 5WLed-lichtbron geleverd en geeft zo’n 1300 lumen. De bediening kan via de meegeleverde afstandsbediening. Met deze afstandsbediening kunt u de lamp bedienen maar ook meerdere lampen kunt u op 1 afstandsbediening zetten. De bediening kan echter ook over diverse Smart Home systemen via uw smartphone of tablet geregeld worden (b.v. de Philips Hue App). En zelfs spraakaansturing met Alexa is mogelijk! “Alexa, turn the light to warm white” en het licht gaat prachtig sfeervol mooi in warme wit-licht over zonder dat u uit de stoel hoeft te komen of maar een schakelaar of een dimmer hoeft aan te raken.

En over dimmen gesproken, ook kan Alexa uw simpele spraakcommando’s opvolgen om het licht te laten dimmen. Gezellig! Vanzelfsprekend is het licht ook met een app op uw mobiel te bedienen. De Q-Malina tafellamp is 43,5cm hoog, circa 14cm rond in doorsnede.