Tafellamp Philips Hue Bloom Bluetooth Wit

€89,99
Levertijd: 2 - 5 werkdagen verzonden
Artikelcode 77098300
Moderne tafellamp Bloom van Philips Hue. De Bloom tafellamp kenmerkt zich door de minimalistische uitstraling maar de uitgebreide mogelijkheden. Deze witte uitvoering is gemakkelijk te plaatsen, klein en fijn, met een moderne look.

Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: 2 - 5 werkdagen verzonden
Merk Philips Hue
Inclusief lichtbron Ja
Aantal lumen 500Lm
Wattage 7.1W
Kleurtemperatuur licht 2000-6500K
Dimbaar Dimbaar met afstandbediening en app
Materiaal Kunststof
Kleur Wit
Afmeting
Moderne tafellamp Bloom van Philips Hue. De Bloom tafellamp kenmerkt zich door de minimalistische uitstraling maar de uitgebreide mogelijkheden. Deze witte uitvoering is gemakkelijk te plaatsen, klein en fijn, met een moderne look. Deze Hue Bloom heeft vele mogelijkheden en is een verrijking in uw Hue collectie. De lampen zijn apart van elkaar in verschillende kleuren in te stellen. Hiermee kunt u functionele en accentverlichting combineren. Creëer sfeer met 16 miljoen kleuren en wittinten. Stel thema's in of maak schema's. Gemakkelijk te dimmen met de Hue app, een afstandbediening of spraakgestuurd. Nu ook gemakkelijk aan te sluiten via bluetooth of de bridge.

De Bloom is 13 bij 12.6 cm breed. De hoogte van de lamp is 10.1 cm hoog. De lamp is voorzien van een geïntegreerde LED module van 7.1W en een lichtsterkte van 500 Lumen en een kleurtemperatuur van 2000 tot 6500 Kelvin. Deze lamp is uitgevoerd in het wit maar ook te verkrijgen in het zwart.