Tafellamp / Bureaulamp Denia 1 nikkel LED (4,4W) met pushdimmer

€308,00
Levertijd: Op bestelling gemaakt: 6 - 8 weken
Schitterende LED tafel-bureaulamp van Masterlight. Deze lamp is gemaakt in Nederland waarbij enkel de beste materialen zijn gebruikt. Ook is het ontwerp gemaakt door één van de designers bij Masterlight. De schetsen voor de Denia 1-serie zijn bijgevoegd b

Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: Op bestelling gemaakt: 6 - 8 weken
Schitterende LED tafel-bureaulamp van Masterlight. Deze lamp is gemaakt in Nederland waarbij enkel de beste materialen zijn gebruikt. Ook is het ontwerp gemaakt door één van de designers bij Masterlight. De schetsen voor de Denia 1-serie zijn bijgevoegd bij de afbeeldingen.

De lamp is gemaakt van RVS met een mooie matte nikkel kleur. De lamp is 60 cm hoog en dankzij de dubbele scharieren en het kogelgewricht bij de lichtbron zo te stellen dat u altijd licht heeft op de juiste plaats. De tafellamp is uitgerust met een dimmer op de voet van de lamp.

Masterlight geeft 5 jaar garantie op de LED module en driver. Deze lamp is ook in het brons te bestellen voor dezelfde prijs. Mocht interesse hebben in de bronzen versie neem dan even contact op met onze klantenservice.