Philips Spot Star 4-lichts wit

€144,99
Levertijd: 3-8 Werkdagen
Artikelcode 5624431P0
Met de Philips Star spots kunt u eenvoudig het gewenste lichtniveau instellen, van helder en functioneel tot uitnodigend en warm voor een gezellige sfeer. De spot is voorzien van het click!FIX-systeem waardoor u de spot gemakkelijk kunt installeren.

Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: 3-8 Werkdagen
Merk Philips
Inclusief lichtbron Ja
Aantal lumen 2000 Lm
Wattage 18 W
Kleurtemperatuur licht 2200-2700 K
Dimbaar Dimbaar met externe dimmer
Materiaal Metaal
Kleur Wit
Afmeting
Pas het licht aan uw stemming aan: helder als het nodig is en warm als u daar behoefte aan hebt. Met de Philips Star WarmGlow-spots kunt u eenvoudig het gewenste lichtniveau instellen, van helder en functioneel tot uitnodigend en warm voor een gezellige sfeer. De spot is voorzien van het click!FIX-systeem waardoor u de spot in 4 snelle stappen al gemonteerd heeft.

De spot is gemaakt van wit afgewerkt metaal. De spot is 7 cm breed, 62,8 cm lang en komt 8,5 cm van het plafond af. Tevens zijn de spots draaibaar waardoor u altijd licht op de juiste plaats heeft. De lamp heeft geïntegreerde LED-lichtbronnen van 4,5 Watt per stuk en heeft een maximale lichtopbrengst van 2000 Lumen. De lichtkleur varieert van 2200 tot 2700 Kelvin, afhankelijk van de mate waarin de lamp gedimd wordt. Philips geeft 5 jaar garantie op de LED module en LED driver.