Sokkellamp Jersey Zwart

€109,95
Artikelcode 7356
De sokkellamp Jersey heeft een strakke vormgeving en een luxe uitstraling, deze mooie lamp heeft een mooie lichtval en is zowel functioneel als erg sfeervol. De is lamp perfect voor in de tuin of voor het verlichten van een tuinpad of een terras.

Afmetingen

hoogte: 60 cm, breedte en diepte: 13 cm


Lees uitgebreide omschrijving
Merk KS Verlichting
Inclusief lichtbron Nee
Fitting E27
Dimbaar Dimbaar afhankelijk van lichtbron
Materiaal Aluminium
Kleur Zwart
Afmeting hoogte: 60 cm, breedte en diepte: 13 cm
De sokkellamp Jersey van KS Verlichting heeft een strakke vormgeving en een luxe uitstraling, deze mooie sokkellamp heeft een mooie lichtval en is zowel functioneel als erg sfeervol. Door de strakke vormgeving van de buitenlamp is de Jersey zowel geschikt voor een landelijke tuin als een moderne tuin en is de lamp perfect voor in de tuin of voor het verlichten van een tuinpad of een terras.

De Jersey sokkellamp is uitgevoerd in hoogwaardig aluminium en afgewerkt in de kleur zwart, deze compacte sokkellamp heeft een hoogte 60 cm, breedte en diepte van 13 cm. De sokkellamp heeft een E27 fitting met een maximale wattagevermogen van 60 Watt en wordt geleverd exclusief lichtbron. De buitenlamp heeft een IP-waarde van IP44 en daarmee biedt de lamp bescherming tegen stof en spatwater.

De Jersey serie bevat naast deze sokkellamp ook verschillende uitvoeringen van buitenwandlampen.