Afhalen en verzenden

Kan ik de producten ook afhalen?

Ja, u kunt de producten ook in één van onze winkels afhalen. Neemt u dan wel even vooraf contact op met de betreffende vestiging. Wanneer u het product gaat afhalen vergeet dan niet u bestel en betalingsbewijs mee te nemen

Wat zijn de verzendkosten?

Bestellingen met een orderwaarde van meer dan € 25 zijn gratis. Voor bestellingen tot € 25 wordt € 3,95 aan verzendkosten in rekening gebracht. Voor bestellingen naar België en Duitsland wordt er altijd € 7,50 verzendkosten berekend.

Wanneer kan ik mijn product verwachten?

De gemiddelde levertijd van de producten bij Van den Heuvel Verlichting bedraagt ongeveer 5 werkdagen na de ontvangst van uw betaling van uw bestelling. Aangezien bij Van den Heuvel Verlichting een deel van de collectie uit handgemaakte verlichting bestaat, zal de levertijd langer zijn. Dit geldt voornamelijk voor de merken Masterlight en Ztahl by Dijkos. 

Wij zullen u per e-mail informeren over de verwachte levertijden van uw bestelling. Wanneer de bestelling klaar staat voor verzending ontvangt u een Track & Trace code waarmee u de bestelling kan volgen. Van den Heuvel Verlichting werkt samen met DHL en DPD. DHL zal de producten bij u langs brengen, mocht u niet thuis zijn dan wordt de bestelling de volgende dag opnieuw aangeboden. Als deze ook niet slaagt dan ontvangt u altijd een kaartje in de bus en gaat het pakket naar het dichtst bij zijnde afhaalpunt waar het 2 weken blijft liggen voor de klant. Wordt het niet afgehaald dan komt het pakket retour.