Ruilen en retouren

 

Mocht u niet tevreden zijn met uw aankoop, neem dan contact met ons op. Wij wijzen u erop dat het product alleen geretourneerd of geruild kan worden wanneer het product onbeschadigd en compleet is (indien redelijkerwijs mogelijk). Van den Heuvel Verlichting zal het volledige bedrag terugstorten inclusief de initiële verzendkosten. De kosten van het retour verzending per post zijn voor de klant.

De terugbetaaltermijn is 14 dagen na ontbinding van de verkoop, mits het artikel door van den Heuvel Verlichting retour is ontvangen. Indien Van den Heuvel Verlichting het artikel niet heeft ontvangen maar u kunt aantonen dat u het artikel naar ons hebt verzonden, zal Van den Heuvel Verlichting u ook terug betalen.

We betalen u het bedrag zo spoedig mogelijk terug, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding. Wij betalen u terug (indien mogelijk) met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd. Daarnaast kan het product uiteraard in een van onze vestigingen geretourneerd worden.

Kan ik retourneren of ruilen in de winkel?

Ja, u kunt retourneren of ruilen in de winkel. Neem wel altijd uw product en aankoopbewijs mee.

Kan ik retourneren of ruilen per post?

Ja, u kunt retourneren of ruilen per post. U stuurt een email aan [email protected] waarin u aangeeft of u een product wil retourneren of ruilen. Een medewerker van Van den Heuvel Verlichting zal contact met u opnemen voor de afwikkeling. Het terugsturen van de producten dient te gebeuren in een voldoende gefrankeerde, deugdelijke verpakking. Bij eventuele schade of een ongefrankeerde zending, brengen wij u kosten in rekening. Indien er onnodige schade aan het product is ontstaan, brengen wij deze waardevermindering bij u in rekening.

Het retouradres is:

Van den Heuvel Verlichting
afdeling retouren
Watermanweg 9
3067GA Rotterdam

Kan ik internetbestelling retourneren of ruilen?

Ja, bij internetbestellingen heeft u de mogelijkheid om binnen een periode van 14 dagen, na ontvangst van het product, aan te geven dat u het product wilt retourneren of ruilen. Dit kunt u doen door een mail sturen naar [email protected]. Optioneel inclusief de reden waarom u wilt retourneren of ruilen. Ook kunt u hiervoor gebruikmaken van het modelformulier klik hier voor herroeping.

Nadat u bij Van Den Heuvel Verlichting heeft gemeld dat u het product wilt retourneren/ruilen, heeft u 14 dagen de tijd om de producten onbeschadigd terug te sturen. U kunt ook zonder voorafgaande mededeling het artikel binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Voeg dan in het retourpakket een mededeling waaruit de wens tot herroeping blijkt. Indien u meer doet met de producten dan alleen het beoordelen daarvan (om te kijken of u het wil houden) en dat daardoor schade aan het product ontstaat, bent u voor deze waardevermindering aansprakelijk.

U mag de producten beoordelen/gebruiken zoals bij Van den Heuvel Verlichting in de winkel ook mogelijk is. Uiteraard gelden voor het retourneren of ruilen van internetbestellingen dezelfde procedures en voorwaarden als bij retourneren of ruilen per post.