Montageservice

Montage service met Zoofy

Montage van uw verlichting is mogelijk bij Van den Heuvel Verlichting. Naast de mogelijk van montageservice in de winkels is Van den Heuvel Verlichting een samenwerking aangegaan met het Zoofy platform. Via Zoofy bestel je direct een vakman voor ophangen en installeren van uw verlichting. 

zoofy

Hoe werkt het?

Vind de vakman die bij je past via Zoofy! 

Stap 1: Plan een montage in via Zoofy: 

Plan montage in via Zoofy

Stap 2: Je krijgt snel een reactie van een vakman die de montage accepteert op één van de voorkeursdata

Stap 3: Je betaalt eenvoudig en veilig de montage via iDeal of een Tikkie van Zoofy

Montage naar uw wens

Uiteraard wil iedereen dat de verlichting zo goed en vakkundig geïnstalleerd wordt. Om de vakman te vinden die het beste past bij uw klus, en een realistische prijs afgeeft voor de klus, kunt u de onderstaande tips gebruiken om teleurstelling achteraf te voorkomen:

Tip 1: Beschrijf de montage en de installatie zo gedetailleerd mogelijk

Tip 2: Voeg foto's toe van locatie waar de lamp moet komen te hangen/staan en voeg foto's of een link toe van de verlichting

Tip 3: Geef meerdere voorkeursdata en tijden op wanneer de klus gedaan kan worden. Houdt rekening dat levertijden soms langer kunnen duren dan aangegeven. Plan daarom u klus pas in als u de verlichting in huis heeft. Aangezien Zoofy werkt met een netwerk aan vakmannen hoeft u nooit lang te wachten op de montage.

Borging van de kwaliteit van de vakmannen

Van den Heuvel Verlichting staat al bijna 100 jaar bekend om zijn kwaliteitsverlichting. Uiteraard willen we deze kwaliteit ook voor de montageservice. Na een uitbreide screening zijn we bij Zoofy uitgekomen. De keuze voor Zoofy is met name ingegeven door het feit dat Zoofy partner is van Praxis, Ikea en Bol, ruim 200.000 mensen al een klus hebben geregeld via Zoofy en de vakmannen gemiddeld een 9,2 scoren. Met name de score van de vakmannen gaf de doorslag. De vakmannen die actief zijn op Zoofy zijn allemaal geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Verreweg de meeste vakmannen werken als ZZP'er. Wanneer een vakman zich aanmeld bij Zoofy wordt deze door Zoofy uitgebreid gescreend. Zo wordt gekeken of er geen klachten zijn tegen deze vakman en of er andere zaken spelen. Bij twijfels wordt er altijd een portfolio opgevraagd. Wanneer een vakman is aangemeld worden de prestaties goed in de gaten gehouden. Na iedere klus ontvangt u een email waarin gevraagd wordt de vakman te beoordelen. De vakman dient tenminste een 7,2 te scoren anders wordt de samenwerking verbroken.

Een andere manier om de kwaliteit te waarborgen is het betalingsproces. Een klus wordt altijd betaald aan Zoofy. Je ontvangt een betaling per mail of SMS. Betaal dus nooit aan de vakman zelf. Het bedrag wordt nog enige tijd vast gehouden door Zoofy voordat het wordt vrijgegeven aan de vakman. Dit biedt iedereen de zekerheid dat de klus ook echt goed is uitgevoerd.

Op deze manier waarborgt Zoofy de kwaliteit van de dienstverlening en durft Van den Heuvel Verlichting de klus uit handen te geven.

Garantie en verzekering

Op de armaturen van Van den Heuvel Verlichting zit standaard 2 jaar garantie. Op de installatie en montage zit standaard een garantietermijn van twee maanden, maar dit kan per klus verschillen. De exacte garantietermijn kun je altijd het beste even bespreken met de vakman die jou komt helpen.  Je kunt ook kiezen voor het Zoofy Garantiepakket. Dit is een optionele garantie die als doel heeft om jouw klus extra te beschermen. Je betaalt voor dit garantiepakket € 4,95 per klus. Meer info over het garantiepakket vind je hier.

Daarnaast is één van de eisen aan de vakmannen dat zij zelf een goede aansprakelijkheidsverzekering hebben. De vakman is en blijft verantwoordelijk voor de uitvoering van de klus.