Plafondventilator Terna geborsteld nikkel

€699,00
Levertijd: 5 - 10 Werkdagen
Artikelcode KLF-TERNA-15-BN
Terna is een plafondventilator in een speelse vorm. Het kleine formaat maakt de ventilator geschikt voor gebruik in kleine ruimten. De ventilator heeft vijf bladen en is uitgevoerd in geborsteld nikkel.

Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: 5 - 10 Werkdagen
Merk Elstead
Aantal standen Drie
Met lamp Ja
Aantal bladen
Gewicht Kg
Materiaal Staal met bladen van polycarbonaat
Kleur Mat nikkel
Afmeting
Terna is een bijzondere plafondventilator van Elstead. De vorm doet denken aan een speelgoed windmolentje, waardoor de ventilator een speels uiterlijk heeft. Het kleine formaat maakt de ventilator geschikt voor gebruik in kleine ruimten, zoals in een eetkamer of boven een bureau. De diameter is 38 cm en de hoogte van de ventilator is 50 cm. De ventilator heeft vijf champagnekleurige bladen en de basis van de ventilator is uitgevoerd in geborsteld nikkel.

De LED lichtbron is geïntegreerd in de ventilator, maar u kunt de lichtbron vervangen als deze kapot is. De lamp geeft met 1116 lumen voldoende licht en doordat deze dimbaar is kunt u eenvoudig de lichtsterkte aanpassen. De ventilator wordt geleverd met een afstandsbediening waardoor u eenvoudig vanaf de bank de ventilator en het licht kunt bedienen. De ventilator heeft drie verschillende snelheden.