Plafondventilator Stralsund Titaan RGB

€134,00
Levertijd: 2 - 8 werkdagen verzonden
Artikelcode R62522987
De plafondventilator Trondheim is met zorg samengesteld door Trio. De plafondventilator is gemaakt van metaal en kunststof en uitgevoerd in een mat zwarte kleur. De plafondventilator wordt geleverd met afstandsbediening.

Afmetingen

D: 48,5 cm, H: 17,5 cm


Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: 2 - 8 werkdagen verzonden
Merk Trio
Aantal standen 3
Met lamp Ja
Aantal bladen 7
Gewicht Kg
Materiaal Metaal / Kunststof
Kleur Mat zwart
Afmeting D: 48,5 cm, H: 17,5 cm
Heerlijk verkoelend! Mooie titaan plafondventilator uit de Stralsund serie van Trio-Leuchten. Deze schitterende plafondventilator beschikt over een ventilator met 3 snelheidsstanden en een timer. De lamp is dimbaar en in lichtkleur instelbaar. De lamp heeft een leuk starlight effect. Van warm geel licht naar koel wit licht en in verschillende kleuren. Daarnaast heeft de lamp een nachtstand. De plafondventilator is te bedienen met een afstandsbediening.

De plafondventilator is gemaakt van kunststof en heeft een diameter van 50 cm en is 16.8 cm hoog. De geïntegreerde LED lichtbron heeft een vermogen van 26.8 Watt, de lichttemperatuur is instelbaar van 3000 tot 6500 Kelvin en heeft een lichtsterkte van 2600 Lumen. De ventilator wordt geleverd met en afstandsbediening. Ook te verkrijgen in een zwarte uitvoering.