Plafondventilator Futura Eco Aluminium

€239,00 €119,00
niet op voorraad
Artikelcode NB S210830
Wit kleurige energie zuinige ventilator. Deze elegante plafondventilator is ideaal voor de zomermaanden maar ook zeker voor de de wintermaanden.

Afmeting 122cm

Lees uitgebreide omschrijving
Merk Beacon
Aantal standen 3
Met lamp Nee
Aantal bladen 4
Gewicht Kg
Materiaal Metaal, kunststof
Kleur Aluminium
Afmeting 122cm

Aluminium kleurige energie zuinige ventilator. Deze elegante plafondventilator is ideaal voor de zomermaanden maar ook zeker voor de de wintermaanden. Deze ventilator kan zowel verkoelen als verwarmen. De plafondventilator is strak en modern en past gemakkelijk in elk interieur.

De ventilator is voorzien van 4 bladen en heeft een diameter van 122 cm. De ventilator wordt geleverd met een afstandsbediening waarmee de ventilator in 3 standen te schakelen is en de verlichting aan/uit te zetten is. In de glazen kap is ruimte voor 2 lampen met een E27 fitting van maximaal 15Watt. De ventilator wordt geleverd exclusief lichtbronnen.

De plafondventilator is zowel geschikt voor de zomer als de winter. De motor kan namelijk op twee manieren draaien, in de zomer verkoelend naar beneden en in de winter de koude lucht naar boven zuigen. De warme lucht wordt dan van boven naar beneden geblazen.