Plafondventilator Bilinga

€199,95
Levertijd: 2 - 3 werkdagen verzonden
Artikelcode 31354
Deze Plafondventilator Bilinga is met zorg samengesteld door Eglo. De plafondventilator is gemaakt van kunststof en uitgevoerd in een witte en zwarte kleur. De plafondventilator wordt geleverd met afstandsbediening.

Afmetingen

D: 48cm, H: 19cm


Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: 2 - 3 werkdagen verzonden
Merk Eglo
Aantal standen 3
Met lamp Ja
Aantal bladen
Gewicht Kg
Materiaal Kunststof
Kleur Zwart / Wit
Afmeting D: 48cm, H: 19cm
Deze Plafondventilator Bilinga is met zorg samengesteld door Eglo. De plafondventilator is gemaakt van kunststof en uitgevoerd in een witte en zwarte kleur. De plafondventilator wordt geleverd met afstandsbediening. Deze ventilator is een perfecte eigentijdse mix van functionaliteit, duurzaamheid en stijl. De ventilator is met 3 snelheden in te stellen op snelheid, richting en intensiteit. Door het design zorgt deze ventilator voor een stille luchtverdeling in uw kamer.

De ventilator heeft een diameter van 48 cm. De hoogte van de ventilator is 19 cm. De ventilator is te schakelen in 3 standen via de meegeleverde afstandsbediening. De ventilator is ook voorzien van een 3 lichtbronnen van 8.5 Watt, 3300 Kelvin en 2765 Lumen. De lamp is dimbaar middels de meegeleverde afstandsbediening. Daarnaast is de ventilator voorzien van een timer op 2 en 4 uur.