Plafondlamp Touch Vierkant Wit 30cm

€69,99
Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Creëer eenvoudig de juiste sfeer door de lichtsterkte van deze plafondlamp aan te passen. Met de witte Philips Touch plafondlamp geniet je van drie lichtinstellingen die perfect zijn voor ieder moment.

Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Merk Philips
Dimbaar Dimbaar met ingebouwde standendimmer
Inclusief lichtbron Ja
Aantal lumen 1050Lm
Wattage 12W
Kleurtemperatuur licht 2700K
Materiaal Kunststof
Kleur Wit
Creëer eenvoudig de juiste sfeer door de lichtsterkte van deze plafondlamp aan te passen. Met de witte Philips Touch plafondlamp geniet je van drie lichtinstellingen die perfect zijn voor ieder moment. Je hebt daar geen dure dimmer of bijkomend apparaat voor nodig: jouw eigen schakelaar volstaat. Dim de lamp eenvoudig door jouw standaard lichtschakelaar meerdere malen in en uit te schakelen. Zo kies je één van de drie lichtsterktes en heb je altijd de juiste sfeer met warmwit licht van 2700 K. Als de lamp langer dan 5 minuten brandt, onthoudt hij zijn laatste lichtinstelling. De LED-lichtbron brandt onmiddellijk en heeft een lange levensduur. Doordat de plafondlamp een ultradunne vierkante vormgeving heeft, past deze lamp in elke kamer. Ultradun ontwerp met indirect decoratief licht, eenvoudig installeren en dimmen met de gewone lichtschakelaar. Makkelijker wordt het niet.

Deze plafondlamp is gemaakt van kunststof en uitgevoerd met een witte rand. De lamp is 30 x 30 cm breed en heeft een hoogte van 4.2 cm. De plafondlamp weegt 1.03 kg. Is te bedienen middels een reguliere wandschakelaar (exclusief). Wordt geleverd inclusief lichtbron van 12 Watt, 2700 Kelvin en 1050 Lumen. Deze plafondlamp heeft een CRI waarde van 80.