Plafondlamp Superslim Zwart Klein

€84,99
Levertijd: 2 - 5 Werkdagen
Artikelcode 929002666901
De grote Philips Superslim plafondlamp valt op door zijn ranke ontwerp. De zwarte sierrand maakt de plafondlamp tot een stijlvolle uitbreiding van je moderne interieur. Het warmwitte LED-licht 22 W is bijzonder krachtig en schijnt meteen op volle kracht.

Afmetingen

diameter: 43 cm, hoogte: 2,3 cm


Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: 2 - 5 Werkdagen
Merk Philips
Inclusief lichtbron Ja
Aantal lumen 2000Lm
Wattage 22W
Kleurtemperatuur licht 2700K
Dimbaar Dimbaar met ingebouwde standendimmer
Materiaal Kunststof
Kleur Zwart
Afmeting diameter: 43 cm, hoogte: 2,3 cm
De grote Philips Superslim plafondlamp valt op door zijn ranke ontwerp. De zwarte sierrand maakt de plafondlamp tot een stijlvolle uitbreiding van je moderne interieur. Het warmwitte LED-licht 22 W is bijzonder krachtig en schijnt meteen op volle kracht. Met SceneSwitch-functie kun je de lamp met behoud van de oorspronkelijke lichtkleur dimmen met jouw standaard lichtschakelaar. Wanneer je de lamp uitschakelt, en na langer dan vijf minuten terug inschakelt, dan gaat de lamp aan met de laatste gekozen instelling. Ultradun ontwerp met indirect decoratief licht.

Deze plafondlamp is gemaakt van kunststof en uitgevoerd met een zwarte rand. De lamp heeft een diameter van 43 cm en heeft een hoogte van 2.3 cm. De plafondlamp weegt 1.3 kg. Is te bedienen middels een reguliere wandschakelaar (exclusief). Wordt geleverd inclusief lichtbron van 22 Watt, 2700 Kelvin en 2000 Lumen. Deze plafondlamp heeft een CRI waarde van 80.