Plafondlamp Superslim Wit Klein

€84,99
Levertijd: 2 - 5 Werkdagen
Artikelcode 929002666801
Creëer eenvoudig de juiste sfeer door de lichtsterkte van deze grote plafondlamp aan te passen. Met de Philips SuperSlim LED-plafondlamp geniet je van drie lichtinstellingen die perfect zijn voor ieder moment.

Afmetingen

diameter: 43 cm, hoogte: 2,3 cm


Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: 2 - 5 Werkdagen
Merk Philips
Inclusief lichtbron Ja
Aantal lumen 2000Lm
Wattage 22W
Kleurtemperatuur licht 2700K
Dimbaar Dimbaar met ingebouwde standendimmer
Materiaal Kunststof
Kleur Wit
Afmeting diameter: 43 cm, hoogte: 2,3 cm
Creëer eenvoudig de juiste sfeer door de lichtsterkte van deze grote plafondlamp aan te passen. Met de Philips SuperSlim LED-plafondlamp geniet je van drie lichtinstellingen die perfect zijn voor ieder moment. Je hebt daar geen dure dimmer of bijkomend apparaat voor nodig: jouw eigen schakelaar volstaat. Dim de lamp eenvoudigweg door jouw standaard lichtschakelaar meerdere malen in en uit te schakelen. Zo kies je één van de drie lichtsterktes en heb je altijd de juiste sfeer met warmwit licht van 2700 K. Als de lamp langer dan 5 minuten brandt, onthoudt hij zijn laatste lichtinstelling. De LED-lichtbron 22 W brandt onmiddellijk en heeft een lange levensduur. Doordat de plafondlamp een ultradunne witte vormgeving heeft, past deze lamp in elke kamer.

Deze plafondlamp is gemaakt van kunststof en uitgevoerd met een witte rand. De lamp heeft een diameter van 43 cm en heeft een hoogte van 2.3 cm. De plafondlamp weegt 1.3 kg. Is te bedienen middels een reguliere wandschakelaar (exclusief). Wordt geleverd inclusief lichtbron van 22 Watt, 2700 Kelvin en 2000 Lumen. Deze plafondlamp heeft een CRI waarde van 80.