Plafondlamp Q-Malina dimbaar (2700K-5000K)

€429,00
2 Op voorraad
Artikelcode 6539-55
De plafonniere Q-Malina is een prachtig mooi armatuur. Een soort octopus. Prima geschikt voor bijna elke, liefdevolle ruimte.

Afmetingen

diameter: 74 cm, hoogte: 16 cm


Lees uitgebreide omschrijving
Merk Paul Neuhaus
Inclusief lichtbron Ja
Aantal lumen 4000 Lm
Wattage 4 X 8W
Kleurtemperatuur licht 2700- 5000K
Dimbaar Dimbaar met afstandsbediening en app
Materiaal Metaal, kunststof
Kleur Staal
Afmeting diameter: 74 cm, hoogte: 16 cm
De plafonniere Q-Malina is een prachtig mooi armatuur. Een soort octopus. Prima geschikt voor bijna elke, liefdevolle ruimte. In al haar kunstzinnigheid biedt ze vele opties van de moderne lichttechnologie die deze Q-Malina in zich heeft. Deze prachtige plafondlamp kan alle kleuren wit laten zien.

Zo heb je dus wit-licht in diverse soorten: warm wit, koud wit, gedimd of vol. De lamp heeft 4 gedraaide stangen daarin het licht mooi gedraaid vorm gegeven. Elke stang heeft een 8W Led-lichtbron geleverd en geeft elke stang 960 lumen, met dus bijna 4000 lumen bij elkaar. De bediening kan via de standaard meegeleverde afstandsbediening. Met deze gebruiksvriendelijke afstandsbediening kunt u de lamp bedienen maar ook meerdere lampen kunt u op 1 afstandsbediening zetten. De bediening kan echter ook over diverse Smart Home systemen via uw smartphone of tablet geregeld worden (b.v. de Philips Hue App).

En zelfs spraakaansturing met Alexa is mogelijk! “Alexa, turn the light to warm white” en het licht gaat prachtig sfeervol mooi in een warme kleur wit-licht over zonder dat u uit de stoel hoeft te komen of maar een schakelaar of een dimmer hoeft aan te raken. En over dimmen gesproken, ook kan Alexa uw simpele spraakcommando’s opvolgen om het licht te laten dimmen. Vanzelfsprekend is het licht ook met een app op uw mobiel te bedienen. Heel gemakkelijk. De Q-Malina plafondlamp is 74cm in doorsnede en komt 16cm vanaf het plafond.