Plafondlamp Q-Inigo 3 x vierkant small dimbaar en kleurinstelbaar

€424,90
In backorder
Artikelcode 8196-55
De LED-plafonniere Q-Inigo zijn 3 vierkanten bij elkaar, gebroederlijk in harmonie. Dat wat betreft de vormgeving. De functie gaat verder dan 3 vierkanten.
Merk Paul Neuhaus
Dimbaar Dimbaar met afstandsbediening en app
Inclusief lichtbron Ja
Aantal lumen 1980 Lm
Wattage 16,5W
Kleurtemperatuur licht 2700 - 5000K
Materiaal Aluminium, staal
Kleur Staal
Stijl Modern, Design
De LED-plafonniere Q-Inigo zijn 3 vierkanten bij elkaar, gebroederlijk in harmonie. Dat wat betreft de vormgeving. De functie gaat verder dan 3 vierkanten. Neem bijvoorbeeld het licht; Zo heb je het licht in diverse soorten wit: warm wit, koud wit, er tussen in, gedimd of vol, van 2700 Kelvin tot en met 5000 Kelvin.

De lamp wordt met een 16,5W Led-lichtbron geleverd en geeft zo’n 1980 lumen. De bediening kan via de meegeleverde afstandsbediening. Met deze afstandsbediening kunt u de lamp bedienen maar ook meerdere lampen kunt u op 1 afstandsbediening zetten. De bediening kan echter ook over diverse Smart Home systemen via uw smartphone of tablet geregeld worden (b.v. de Philips Hue App). En zelfs spraakaansturing met Alexa is mogelijk! “Alexa, turn the light to warm white” en het licht gaat prachtig sfeervol mooi wit worden zonder dat u uit de stoel hoeft te komen of maar een schakelaar of een dimmer hoeft aan te raken. Of “Alexa, turn the light to cool white” en u krijgt energie om iets te gaan doen. En ook dus via een app te besturen.

Deze plafondlamp, die ook prachtig als wandlamp een blikvanger zal zijn, is 60cm lang en 60cm breed. Vanaf het plafond of de wand is de afstand 8cm.

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen