Plafondlamp Ceiling and Wall Groot met afstandbediening

€299,95
Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Artikelcode 7947W
Stijlvole witte kunststof LED plafondlamp van Steinhauer. De lamp heeft een diameter van 60 cm en is voorzien van 2 LED lichtbronnen. Deze lichtbronnen zijn met bijgeleverde afstandsbediening te schakelen en te dimmen. De middelste lichtbron verbruikt 21W

Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Merk Steinhauer
Inclusief lichtbron Ja
Aantal lumen 1920 + 800 Lm
Wattage 24 + 10W
Kleurtemperatuur licht 2700 - 4000K
Dimbaar Dimbaar met afstandsbediening
Materiaal Kunststof
Kleur Wit
Afmeting
Stijlvolle en schitterende plafondlamp van Steinhauer. Deze lamp is afkomstig uit de serie Ceiling en Wall. De lamp beschikt over twee mooie lichtringen. De lamp is zowel als wand- en plafondlamp te gebruiken. Daarnaast is hij gemakkelijk te bedienen middels een afstandsbediening. De twee lichtringen zijn afzonderlijk van elkaar in te stellen. Op deze manier kan zelf de gewenste lichthoeveelheid en sfeer worden bepaald.

De lamp heeft een diameter van 40 centimeter en is 7 centimeter hoog. De plafondlamp is vervaardigd van kunststof. Deze witte lamp is voorzien van een dim to warm lichtbron van 20 Watt, 1640 Lumen en een kleurstemperatuur van 3000 tot 4500 Kelvin. Met de dim to warm technologie kunt u de plafondlamp van koel wit licht naar warm geel licht dimmen.