Philips spot Golygon (4x4,5W) WarmGlow

€139,95
In backorder
Artikelcode NB 5048417P0
Pas het licht aan uw stemming aan: helder als het nodig is en warm als u daar behoefte aan hebt. Met de Philips Golygon WarmGlow-spots kunt u eenvoudig het gewenste lichtniveau instellen, van helder en functioneel tot uitnodigend en warm voor een gezellig
Levertijd: 10 - 15 Werkdagen
Pas het licht aan uw stemming aan: helder als het nodig is en warm als u daar behoefte aan hebt. Met de Philips Golygon WarmGlow-spots kunt u eenvoudig het gewenste lichtniveau instellen, van helder en functioneel tot uitnodigend en warm voor een gezellige sfeer.

De lamp is gemaakt van metaal en heeft een mooie matte nikkel kleur. Om de LED lichtbronnen zit een heldere kuntstof vierkant. De meegeleverde LED lichtbronnen van 4,5Watt hebben een maximale lichtopbrengst van 500Lumen en zijn dankzij het kogelgewricht alle kanten op te draaien en kantelen zodat u altijd het licht op de juiste plaats heeft. De spot is 65,3cm lang, 7,5cm breed en komt 14,5cm van het plafond af.

Dankzij het click!FIX-systeem monteert u de lamp in 4 snelle stappen. Philips geeft 5 jaar garantie op de LED module en LED driver.
0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen