Philips spot Golygon (4,5W) WarmGlow

€49,95
In backorder
Artikelcode 5048117P0
Pas het licht aan uw stemming aan: helder als het nodig is en warm als u daar behoefte aan hebt. Met de Philips Golygon WarmGlow-spots kunt u eenvoudig het gewenste lichtniveau instellen, van helder en functioneel tot uitnodigend en warm voor een gezellig
Levertijd: 10 - 15 Werkdagen
Pas het licht aan uw stemming aan: helder als het nodig is en warm als u daar behoefte aan hebt. Met de Philips Golygon WarmGlow-spots kunt u eenvoudig het gewenste lichtniveau instellen, van helder en functioneel tot uitnodigend en warm voor een gezellige sfeer.

De lamp is gemaakt van metaal en heeft een mooie matte nikkel kleur. Om de LED lichtbron zit een heldere kuntstof vierkant. De meegeleverde LED lichtbron van 4,5Watt heeft een maximale lichtopbrengst van 500Lumen en is dankzij het kogelgewricht alle kanten op te draaien en kantelen zodat u altijd het licht op de juiste plaats heeft. De spot is 10,7cm lang en breed en komt 14,5cm van het plafond af.

Dankzij het click!FIX-systeem monteert u de lamp in 4 snelle stappen. Philips geeft 5 jaar garantie op de LED module en LED driver.
0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen