Philips spot Glissette (2x4,5W) WarmGlow

€79,95
In backorder
Artikelcode NB 5044211P0
Pas het licht aan uw stemming aan: helder als het nodig is en warm als u daar behoefte aan hebt. Met de Philips Glissette WarmGlow-spots kunt u eenvoudig het gewenste lichtniveau instellen, van helder en functioneel tot uitnodigend en warm voor een gezell

Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: 10 - 15 Werkdagen
Pas het licht aan uw stemming aan: helder als het nodig is en warm als u daar behoefte aan hebt. Met de Philips Glissette WarmGlow-spots kunt u eenvoudig het gewenste lichtniveau instellen, van helder en functioneel tot uitnodigend en warm voor een gezellige sfeer.

De lamp is gemaakt van metaal en heeft een mooie chroomkleur. Om de LED lichtbron zit een heldere kunststof ring. De meegeleverde LED lichtbronnen van 4,5Watt hebben een maximale lichtopbrengst van 500Lumen en zijn dankzij het kogelgewricht voor de lichtbron alle kanten op te draaien en kantelen zodat u altijd het licht op de juiste plaats heeft. De spot is 35,5cm lang, 14cm breed en komt 17,5cm van het plafond af.

Dankzij het click!FIX-systeem monteert u de lamp in 4 snelle stappen. Philips geeft 5 jaar garantie op de LED module en LED driver.
0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen