Verlicht je woning slimmer met Philips Hue

Philips Hue is het slimme draadloze verlichtingssysteem waarmee je gemakkelijk je verlichting kunt regelen en voor elk moment de juiste sfeer kunt realiseren. Ontdek hoe je je slimme woning tot leven brengt met een reeks slimme lampen, armaturen, schakelaars en sensors.

 

Regel je verlichting op jouw manier

Met Philips Hue zijn er tal van manieren om je lampen te bedienen. Gebruik de Philips Hue app, een van de apps van derden, slimme schakelaars, bewegingssensors, je Apple Watch of zelfs je stem. Laat het lijken alsof je thuis bent als dat niet zo is. Gebruik de routinefunctie en stel meerdere tijdschakelklokken in om op verschillende tijdstippen het licht aan te doen in je kamers.

 

Schep voor elk moment de juiste sfeer

Je kunt op een natuurlijke manier in slaap vallen en wakker worden doordat de effecten van zonsopkomst en zonsondergang worden nagebootst. Energie opdoen, lezen, concentreren en ontspannen met de juiste tint zacht, wit licht. Gebruik de Philips Hue app om je lichtinstellingen aan te passen, van koel, stimulerend daglicht tot ontspannend, warmwit licht.

 

 

Wees creatief met 16 miljoen kleuren

Speel met licht en kies uit 16 miljoen kleuren om de sfeer en het aanzien van je kamer onmiddellijk te veranderen. Stel de scène moeiteloos in met één druk op de knop. Gebruik een favoriete foto en herleef dat speciale moment met gekleurde lichteffecten.

 

Synchroniseer je lampen met muziek, films en games

Ga met Philips Hue helemaal op in je favoriete film, synchroniseer je lampen met elke song, of vul je kamer met de effecten uit je game. Creëer eenvoudig jouw amusementsruimte in de Philips Hue app en realiseer de meest gedenkwaardige kijk-, luister- en gaming-momenten.

 

Drie types Hue-lampen

Philips Hue biedt drie types slimme lampen die geleverd worden in verschillende vormen, formaten en modellen. Kies Hue white voor gemakkelijke regeling en comfort, Hue white ambiance voor ontspannend warmwit licht tot koel daglicht dat jouw dagelijkse activiteiten ondersteunt, of Hue white and color ambiance voor een volledige, overrompelende belevenis. Ze werken allemaal samen om jouw woning slimmer, comfortabel en energiezuinig te maken.

 

 

De Hue bridge

De bridge is het hart van je Philips Hue-systeem en verbindt je slimme apparatuur met je Philips Hue-lampen. Je kunt tot 50 Philips Hue-lampen en ‑accessoires aansluiten op één bridge. Als die via WiFi is verbonden met je router, verbindt hij je systeem ook via het Internet met de wereld buiten je woning voor bediening als je van huis bent en andere slimme functies.

 

De Philips Hue app

De Philips Hue app is ontworpen uitgaande van jou, je woning en je dagelijkse leven. Stel je kamers eenvoudig in en bedien alle lampen tegelijk. Stel lichtschema's en/of timers in om je dagelijkse bezigheden te ondersteunen. Bewaar je favoriete lichtinstellingen en roep die op elk gewenst moment weer op met één vingerbeweging. Speel er wat mee en ontdek alle functies.

Eenvoudige installatie

Het duurt niet langer dan enkele minuten om de bridge in te stellen, de lampen ermee te verbinden en deze te bedienen via de Philips Hue app. Creëer jouw persoonlijke draadloze verlichtingssysteem met deze eenvoudige stappen.

 

 

Aan de slag met Hue

Alles wat je nodig hebt om aan de slag te kunnen gaan met Philips Hue is een starterkit die lampen en een bridge bevat. Als je eenmaal een brug hebt, kun je je systeem eenvoudig stap voor stap uitbreiden. Je kunt tot 50 lampen aansluiten op een enkele bridge en vervolgens al je lampen bedienen met slimme accessoires.
Starterkits
Lampen
Lightstrips
HUE Bluetooth
Regelsystemen