Van den Heuvel Verlichting, de Hue specialist van Nederland

Met het slimme draadloze verlichtingssysteem van Philips Hue kan je met gemak de verlichting regelen en voor elk moment de juiste sfeer realiseren. Ontdek hier hoe je je slimme woning tot leven brengt met een reeks slimme lampen, armaturen, schakelaars en sensors. Of ga aan de slag met de Philips Hue starterspakket

Heeft u meerdere Philips Hue lampen in huis dan kunt u met behulp van de Philips Hue Bridge en de Philips Hue app de lampen per kamer ordenen. De lampen per kamer kan ingesteld worden op verschillende kleuren en helderheden en kunnen gemakkelijk in een handomdraai bepaalde sfeer creëren. Stel een timer in wanneer de lampen aan gaan in de ochtend als je wakker wordt of wanneer je van werk onderweg bent naar huis en kom binnen in een gezellig belichte huis. Bedien al deze functies van de lampen thuis op de bank, onderweg of vanuit de andere kant van de wereld.

Veelgestelde vragen

Wat houdt slimme verlichting in?

Ook wel smart verlichting genoemd waarbij de lampen met elkaar in de verbinding staan en via een smartphone of afstandsbediening kunnen worden bediend. Deze smart lampen zet je gemakkelijk aan- en uit, is dimbaar en verander je van kleur op een afstand. Het is een superhandige gadget in huis om verlichting op een ander niveau te ervaren.

Hoe kan ik verschillende sferen in verschillende kamers instellen met Philips Hue?

Maak gebruik van de Hue scène galerij om persoonlijk of professionele verlichting te creëren. In de Philips Hue app zijn verschillende lichtscénes speciaal door verlichtingsontwerpers ontwikkeld. Blader door elke lichtscène categorie in de scène galerij, deze zijn gerangschikt op stijl en het gevoel dat elke scène oproept. Staat er niks tussen wat in de smaak valt? Creëer een gepersonaliseerde licht scène met een eigen afbeelding of begin vanaf de basis, met aangepaste kleuren en helderheid.