Philips Hue tafellamp Twilight Sleep & Wake-up Light Wit

€279,99
Levertijd: 2 - 5 werkdagen verzonden
Artikelcode 929003711201
Wordt uitgerust wakker met deze witte Philips Hue Twilight sleep & wake up light tafellamp, speciaal ontworpen om de biologische ritme met licht te ondersteunen. De Hue Twilight simuleert de zachte zonsopgang en helpt om uitgerust wakker te worden. ‘

Afmetingen

Lengte: 16 cm, breedte: 16 cm, hoogte: 33 cm


Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: 2 - 5 werkdagen verzonden
Merk Philips Hue
Inclusief lichtbron Ja
Aantal lumen 1380 Lm
Wattage 13,4 W
Kleurtemperatuur licht 2000-6500 K
Dimbaar Dimbaar met afstandsbediening en app
Materiaal Kunststof
Kleur Wit
Afmeting Lengte: 16 cm, breedte: 16 cm, hoogte: 33 cm
Wordt uitgerust wakker met deze witte Philips Hue Twilight sleep & wake up light tafellamp, speciaal ontworpen om de biologische ritme met licht te ondersteunen. De Philips Hue Twilight simuleert de zachte zonsopgang en helpt om uitgerust wakker te worden. ‘s Avonds schakelt de lamp automatisch over op de standaard scènes met warm rood licht om rustig en ontspannen in slaap te vallen. De zes nieuwe, op de natuur gebaseerde, scènes zijn wetenschappelijk onderbouwd en door experts ontworpen. Ze stimuleren om je de hele dag energiek te voelen.

Er is keuze uit 16 miljoen prachtige kleuren en 50.000 wittinten om voor elk moment de juiste sfeer te creëren. Wordt wakker met de kleuren van de ochtendzon of maak een mix van meerdere kleuren licht tegelijkertijd in één lamp. De kleuren mengen op natuurlijke wijze voor een uniek lichteffect. De tafellamp is zo ontworpen om altijd een prachtige mix van kleuren te krijgen, ongeacht de afstand tot de muur. Het geeft zowel een prachtig zonsopgang-wake-up effect als een decoratief licht voor elk moment.

Bedien de Hue Twilight tafellamp eenvoudig met de twee knoppen aan de bovenkant. Gebruik het voorste licht als leeslamp, de achterste lamp voor decoratie-mode of zet de slaapmodus aan. De tafellamp is eenvoudig in en uit te schakelen, dimmen of een van de voorgeprogrammeerde lichtrecepten selecteren met de Philips Hue app op je smartphone of tablet. Wanneer je verbinding maakt met de Hue Bridge krijg je toegang tot alle beschikbare slimme verlichtingsfuncties, zoals het personaliseren van lichtscènes, het instellen van timers en voeg accessoires toe, zoals bewegingssensoren en slimme draadloze schakelaars.

De Hue Twilight tafellamp is voorzien van geïntegreerd LED van 13,4 Watt, met een lichtopbrengst van 1380 Lumen en verstelbaar in lichtkleur van 2000 tot 6500 Kelvin.