Philips Hue tafellamp Iris koper (generatie 4)

€139,99
Artikelcode 929002376803
Deze Special Edition tafellamp Iris komt uit de White and Color Ambiance serie van Philips Hue. De lamp valt op door zijn bijzondere vormgeving en de koperen kleur. Hierdoor is de lamp een echte eyecatcher. De lamp geeft sfeervol strijklicht op de muur.

Lees uitgebreide omschrijving
Merk Philips Hue
Inclusief lichtbron Ja
Aantal lumen 570 Lm
Wattage 8,2 W
Kleurtemperatuur licht 2000-6500 K
Dimbaar Dimbaar met app
Materiaal Kunststof
Kleur Koper
Afmeting
Deze Special Edition tafellamp Iris komt uit de White and Color Ambiance serie van Philips Hue. De lamp valt op door zijn bijzondere vormgeving en de koperen kleur. Hierdoor is de lamp een echte eyecatcher. De lamp geeft sfeervol strijklicht op de muur. Ideaal om bijvoorbeeld een foto of kunstwerk uit te lichten of als subtiele achtergrondverlichting. De Iris is een limited edition, dus de lamp is beschikbaar zolang de voorraad strekt. De lamp heeft een hoogte van 19,4 cm en een breedte van 20,4 cm. De kabel van de lamp is 2 m lang. De lamp heeft een geïntegreerde LED-lichtbron.

Met deze lamp kunt u kiezen uit 16 miljoen kleuren en 50.000 wittinten. Zo creëert u voor ieder moment de juiste sfeer. Pas de kleur aan aan uw gemoedstoestand. Een romantisch filmavondje met uw partner? Kies voor een warme roze tint. Gaat u iets doen waarbij concentratie vereist is, zoals studeren? Kies dan voor een koele witte lichtkleur. U kunt zelfs de kleur van het licht synchroniseren met uw muziek en films.

Deze lamp kan bediend worden via Bluetooth of u kunt de lamp verbinden met uw Hue Bridge voor extra mogelijkheden. Met de Philips Hue app kunt u de lamp schakelen, dimmen en de lichtkleur aanpassen. De lamp heeft een wattage van 8,2 W. De lichtopbrengst is maximaal 570 Lumen en de kleurtemperatuur is in te stellen van 2000 tot 6500 Kelvin.