Buitenlamp Hue Sokkel Fuzo Zwart Klein

€119,99
Levertijd: 3-8 Werkdagen
Deze Fuzo sokkellamp van Philips Hue geeft sfeer aan je tuin. Zet een aantal van deze lampen tussen je beplanting voor een sfeervol verlichte tuin of zet ze naast het looppad zodat je altijd kunt zien waar je loopt. 

Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: 3-8 Werkdagen
Merk Philips Hue
Dimbaar Dimbaar met app
Inclusief lichtbron Ja
Aantal lumen 1160 Lm
Wattage 9,1 W
Kleurtemperatuur licht 2700 K
Materiaal Aluminium
Kleur Zwart

Deze Fuzo sokkellamp van Philips Hue geeft sfeer aan je tuin. Zet een aantal van deze lampen tussen je beplanting voor een sfeervol verlichte tuin of zet ze naast het looppad zodat je altijd kunt zien waar je loopt. Wanneer je de lamp verbindt met je Hue Bridge krijg je toegang tot alle slimme functies. Je kunt bijvoorbeeld ervoor kiezen om de lampen automatisch in- en uit te schakelen bij zonsopkomst en zonsondergang of volgens een ingesteld tijdschema. Ook kun je de lampen bedienen als je niet thuis bent. Tevens is het mogelijk om de lamp te verbinden met de Hue buitensensor, waardoor de lamp aangaat als er beweging wordt gedetecteerd. Met behulp van de geolocatiefunctie gaan de lampen automatisch aan als je bijna thuis bent, zodat je thuis komt in een verlichte tuin.

De hoogte van de lamp is 40 cm, de lengte en breedte zijn 10 cm. De lamp heeft een geïntegreerde LED-lichtbron die warmwit licht geeft (2700 Kelvin). De sokkellamp dient aangesloten te worden op netspanning en voor gebruik is een Bridge vereist. De lamp heeft een IP44-waarde en is dus weerbestendig. De sokkellamp is gemaakt van aluminium en kunststof. De lamp heeft een wattage van 9,1 W en de lichtopbrengst is 1160 Lumen. De sokkellamp is te dimmen via de app van Philips Hue.Deze lamp wordt aangesloten op de netspanning en maakt daarmee deel uit van de Outdoor netspanning collectie van Philips Hue.