Philips Hue Lightguide Globelamp G95 - wit en gekleurd licht - E27

€79,99
Artikelcode 929003151101
De Philips Hue Lightguide lampen zijn ontworpen om gezien te worden! Deze globelamp G95 met E27-fitting is met de hand geblazen en gemaakt van kristalhelder glas, waarbij moderne technologie en traditioneel vakmanschap hand in hand gaan.

Lees uitgebreide omschrijving
Fitting E27
Dimbaar Dimbaar met app
Wattage 6,8 W
Kleurtemperatuur licht 2000-6500 K
Aantal lumen 500 Lm
De Philips Hue Lightguide lampen zijn ontworpen om gezien te worden! Deze globelamp G95 met E27-fitting is met de hand geblazen en gemaakt van kristalhelder glas, waarbij moderne technologie en traditioneel vakmanschap hand in hand gaan. De reflecties van de binnenbuis en de coating versterken elkaar, wat zorgt voor een uniek lichteffect in elke kamer. Er is keuze uit 16 miljoen prachtige kleuren en 50.000 wittinten om voor elk moment de juiste sfeer te creëren. Ontspan met warmwit licht en gebruik koelwit licht voor extra focus. Of breng de inrichting in huis tot leven met kleuraccenten en nog veel meer.

De Lightguide lampen zijn onderdeel van het Philips Hue ecosysteem. De lamp is eenvoudig in en uit te schakelen of moeiteloos dimmen met de Philips Hue app op een smartphone of tablet. Met de Hue app is het eenvoudig om tot wel 10 slimme lampen te bedienen via Bluetooth. Verbindt de lampen met de Hue Bridge (afzonderlijk verkrijgbaar) en krijg toegang tot alle beschikbare slimme verlichtingsfuncties, zoals het personaliseren van lichtscènes, het instellen van timers en voeg accessoires toe, zoals bewegingssensoren en slimme draadloze schakelaars. Met een Hue Bridge kan er tot maar liefst 50 lampen toegevoegd worden om in en rond het hele huis de perfecte sfeer te creëren.

De Lichtguide globelamp G95 heeft een diameter van 9,5 cm met een hoogte van 16,5 cm. De lamp verbruikt 6,8 Watt, met een lichtopbrengst van 500 Lumen en de lichttemperatuur is in te stellen van 2000 tot 6500 Kelvin. Ook verkrijgbaar in een grotere uitvoering.