Philips Hue Inbouwspot Milliskin Wit 3-pack

€109,99
Artikelcode 929003045001
Deze voordeelverpakking bevat drie inbouwspots Milliskin van Philips Hue. De spots komen uit de White Ambiance serie. Het zijn mooie strakke spots met veel mogelijkheden.

Afmeting diameter 9 cm

Lees uitgebreide omschrijving
Merk Philips Hue
Inclusief lichtbron Ja
Aantal lumen 350 Lm
Wattage 5 W
Kleurtemperatuur licht 2200-6500 K
Dimbaar Dimbaar met app
Materiaal Kunststof
Kleur Wit
Afmeting diameter 9 cm
Deze voordeelverpakking bevat drie inbouwspots van Philips Hue. De spots komen uit de White Ambiance serie van Philips Hue. Het zijn mooie strakke en minimalistische spots. De spots zijn beweegbaar, waardoor u ze in de gewenste richting kunt laten schijnen. De diameter van de spots is 9 cm. De spots hebben een GU10-fitting en worden geleverd inclusief lichtbronnen. De spots zijn gemaakt van kunststof en zijn afgewerkt in het wit.

Met deze spot kunt u uw lamp instellen van warm wit licht tot koel daglicht. Zo creëert u voor ieder moment de juiste sfeer. Als u een gezellige sfeer wilt creëren, kiest u voor warm wit licht. Als u iets gaat doen waarbij concentratie vereist is, kiest u voor een koele witte lichtkleur. Tevens heeft deze lichtbron vier voorgeprogrammeerde lichtscènes voor lezen, ontspannen, concentreren en energie opdoen.

Daarnaast kunt u met deze spot op een natuurlijke manier gaan slapen en ontwaken. U kunt de lichtsterkte en lichtkleur namelijk synchroniseren met uw slaap-waakritme. 's Ochtends bij het ontwaken wordt de lamp dan langzaam feller, waardoor u op een geleidelijke manier wakker wordt. Hierdoor zult u minder moeite hebben met opstaan en zult u zich meer uitgerust voelen. 's Avonds geldt hetzelfde principe, maar dan andersom: de lampen worden dan langzaam gedimd tot u naar bed gaat, zodat uw lichaam zich kan voorbereiden op het naar bed gaan.

Deze spot kan bediend worden via Bluetooth of u kunt de lamp verbinden met uw Hue Bridge voor extra mogelijkheden. Met de Philips Hue app kunt u de spot schakelen, dimmen en de lichtkleur aanpassen. De spots hebben een wattage van 5 W per spot. De lichtopbrengst is 350 Lumen en de kleurtemperatuur is in te stellen van 2200 tot 6500 Kelvin.