Philips Hue Inbouwspot Milliskin Aluminium

€44,99
Levertijd: 3 - 8 Werkdagen
Artikelcode 929003047001
Deze inbouwspot Milliskin komt uit de White Ambiance serie van Philips Hue. Het is een mooie strakke en minimalistische spot. De spot is beweegbaar, waardoor u het licht in de gewenste richting kunt laten schijnen.

Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: 3 - 8 Werkdagen
Merk Philips Hue
Inclusief lichtbron Ja
Aantal lumen 350 Lm
Wattage 5 W
Kleurtemperatuur licht 2200-6500 K
Dimbaar Dimbaar met app
Materiaal Kunststof
Kleur Aluminium
Afmeting diameter: 9 cm
Deze inbouwspot Milliskin komt uit de White Ambiance serie van Philips Hue. Het is een mooie strakke en minimalistische spot. De spot is beweegbaar, waardoor u het licht in de gewenste richting kunt laten schijnen. De diameter van de spot is 9 cm. De spot heeft een GU10-fitting en wordt geleverd inclusief lichtbron. De spot is gemaakt van kunststof en is afgewerkt in een aluminiumkleur.

Met deze spot kunt u uw lamp instellen van warm wit licht tot koel daglicht. Zo creëert u voor ieder moment de juiste sfeer. Als u een gezellige sfeer wilt creëren, kiest u voor warm wit licht. Als u iets gaat doen waarbij concentratie vereist is, kiest u voor een koele witte lichtkleur. Tevens heeft deze lichtbron vier voorgeprogrammeerde lichtscènes voor lezen, ontspannen, concentreren en energie opdoen.


Daarnaast kunt u met deze spot op een natuurlijke manier gaan slapen en ontwaken. U kunt de lichtsterkte en lichtkleur namelijk synchroniseren met uw slaap-waakritme. 's Ochtends bij het ontwaken wordt de lamp dan langzaam feller, waardoor u op een geleidelijke manier wakker wordt. Hierdoor zult u minder moeite hebben met opstaan en zult u zich meer uitgerust voelen. 's Avonds geldt hetzelfde principe, maar dan andersom: de lampen worden dan langzaam gedimd tot u naar bed gaat, zodat uw lichaam zich kan voorbereiden op het naar bed gaan.


Deze spot kan bediend worden via Bluetooth of u kunt de lamp verbinden met uw Hue Bridge voor extra mogelijkheden. Met de Philips Hue app kunt u de spot schakelen, dimmen en de lichtkleur aanpassen. De spot heeft een wattage van 5 W. De lichtopbrengst is 350 Lumen en de lichttemperatuur is in te stellen van 2200 tot 6500 Kelvin.