Philips Hue hanglamp Ensis wit

€439,99
Levertijd: 2 - 5 werkdagen verzonden
Artikelcode 929003053301
Deze hanglamp Ensis komt uit de White and Color Ambiance serie van Philips Hue. Het is een mooie slanke hanglamp met een moderne look. Ideaal voor als u op zoek bent naar een strakke en minimalistische hanglamp.

Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: 2 - 5 werkdagen verzonden
Merk Philips Hue
Inclusief lichtbron Ja
Aantal lumen 5500 Lm
Wattage 79 W
Kleurtemperatuur licht 2000-6500 K
Dimbaar Dimbaar met app
Materiaal Metaal
Kleur Wit
Afmeting
Deze hanglamp Ensis komt uit de White and Color Ambiance serie van Philips Hue. Het is een mooie slanke hanglamp met een moderne look. Ideaal voor als u op zoek bent naar een strakke en minimalistische hanglamp. De lamp heeft een geïntegreerde LED-lichtbron. De lamp heeft een lengte van 130 cm en een breedte van slechts 4 cm. De plafondplaat heeft een afmeting van 41 x 7 x 7 cm. De maximale hoogte van de lamp is 166 cm en de lamp is in hoogte verstelbaar. De lamp is gemaakt van metaal en is afgewerkt in een witte kleur.

Met deze lamp kunt u kiezen uit 16 miljoen kleuren en 50.000 wittinten. Zo creëert u voor ieder moment de juiste sfeer. Pas de kleur aan aan uw gemoedstoestand. Een romantisch filmavondje met uw partner? Kies voor een warme roze tint. Gaat u iets doen waarbij concentratie vereist is, zoals studeren? Kies dan voor een koele witte lichtkleur. U kunt zelfs de kleur van het licht synchroniseren met uw muziek en films.

Deze lamp kan bediend worden via Bluetooth of u kunt de lamp verbinden met uw Hue Bridge voor extra mogelijkheden. Met de Philips Hue app kunt u de lamp schakelen, dimmen en de lichtkleur aanpassen. De lamp heeft een wattage van 79 W. De lichtopbrengst is maximaal 5500 Lumen en de kleurtemperatuur is in te stellen van 2000 tot 6500 Kelvin.