Buitenlamp Hue Fuzo Wand Zwart

€89,99
Levertijd: 3-8 Werkdagen
Artikelcode 915005733102
Deze Fuzo wandlamp van Philips Hue is de ideale wandlamp voor buiten. Je kunt bijvoorbeeld ervoor kiezen om de lampen automatisch in- en uit te schakelen bij zonsopkomst en zonsondergang of volgens een ingesteld tijdschema.

Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: 3-8 Werkdagen
Merk Philips Hue
Inclusief lichtbron Ja
Aantal lumen 1160 Lm
Wattage 9,1 W
Kleurtemperatuur licht 2700 K
Dimbaar Dimbaar met app
Materiaal Aluminium
Kleur Zwart
Afmeting

Deze Fuzo wandlamp van Philips Hue is de ideale wandlamp voor buiten. Wanneer je de lamp verbindt met je Hue Bridge krijg je toegang tot alle slimme functies. Je kunt bijvoorbeeld ervoor kiezen om de lamp automatisch in- en uit te schakelen bij zonsopkomst en zonsondergang of volgens een ingesteld tijdschema. Ook kun je de lamp bedienen als je niet thuis bent. Tevens is het mogelijk om de wandlamp te verbinden met de Hue buitensensor, waardoor de lamp aangaat als er beweging wordt gedetecteerd. Met behulp van de geolocatiefunctie gaat de lamp automatisch aan als je bijna thuis bent, zodat je thuis komt in een verlicht huis.

De hoogte van de lamp is 22,1 cm, de lamp komt 16,6 cm van de muur af en is 7,5 cm breed. De lamp heeft een geïntegreerde LED-lichtbron die warmwit licht geeft (2700 Kelvin). De wandlamp dient aangesloten te worden op netspanning en voor gebruik is een Bridge vereist. De lamp heeft een IP44-waarde en is dus weerbestendig. De wandlamp is gemaakt van aluminium en kunststof. De lamp heeft een wattage van 9,1 W en de lichtopbrengst is 1160 Lumen. De wandlamp is te dimmen via de app van Philips Hue.Deze lamp wordt aangesloten op de netspanning en maakt daarmee deel uit van de Outdoor netspanning collectie van Philips Hue.