Philips spot Box 4-lichts wit

€99,95
Levertijd: 3-8 Werkdagen
Artikelcode 5049431P0
Met de Philips Box spot kunt u eenvoudig het gewenste lichtniveau instellen, van helder en functioneel tot uitnodigend en warm voor een gezellige sfeer. De spot is voorzien van het click!FIX-systeem waardoor u de spot in 4 stappen al gemonteerd heeft.

Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: 3-8 Werkdagen
Merk Philips
Inclusief lichtbron Ja
Aantal lumen 2000 Lm
Wattage 18 W
Kleurtemperatuur licht 2200-2700 K
Dimbaar Dimbaar met externe dimmer
Materiaal Metaal
Kleur Wit
Afmeting

Pas het licht aan uw stemming aan: helder als het nodig is en warm als u daar behoefte aan hebt. Met de Philips Box WarmGlow-spots kunt u eenvoudig het gewenste lichtniveau instellen, van helder en functioneel tot uitnodigend en warm voor een gezellige sfeer. De spot is voorzien van het click!FIX-systeem waardoor u de spot in 4 snelle stappen al gemonteerd heeft.

De spot is gemaakt van metaal. De zijkanten zijn wit en de onderkant is aluminiumkleurig. De spot is 20,2 cm breed en lang en komt 10,2 cm van het plafond af. Tevens zijn de spots kantelbaar waardoor u altijd licht op de juiste plaats heeft. De lamp heeft geïntegreerde LED-lichtbronnen van 4,5 Watt per stuk en een maximale lichtopbrengst van 500 Lumen per stuk. De lamp is dimbaar met een externe dimmer (excl.) en wordt warmer van kleur als u deze dimt. De lichtkleur varieert van 2200 tot 2700 Kelvin, afhankelijk van de mate waarin de lamp gedimd wordt. Philips geeft 5 jaar garantie op de LED module en LED driver.