Philips Box Wit (45W) WarmGlow

€49,95
In backorder
Artikelcode 5049131P0
Pas het licht aan uw stemming aan: helder als het nodig is en warm als u daar behoefte aan hebt. Met de Philips Box WarmGlow-spots kunt u eenvoudig het gewenste lichtniveau instellen, van helder en functioneel tot uitnodigend en warm voor een gezellige sf

Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: 10 - 15 Werkdagen
Pas het licht aan uw stemming aan: helder als het nodig is en warm als u daar behoefte aan hebt. Met de Philips Box WarmGlow-spots kunt u eenvoudig het gewenste lichtniveau instellen, van helder en functioneel tot uitnodigend en warm voor een gezellige sfeer. De spot is gemaakt van wit gespoten metaal en heeft een aluminiumkleur bovenkant.

De spot is 10 cm breed en lang en komt 10,3 cm van het plafond af. Tevens is de spot draai- en kantelbaar waardoor u altijd licht op de juiste plaats heeft. De meegeleverde LED lichtbron van 4,5Watt heeft een maximale lichtopbrengst van 500Lumen en word warmer van kleur als u deze dimt.

De spot is voorzien van het click!FIX-systeem waardoor u de spot in 4 snelle stappen al gemonteerd heeft. Philips geeft 5 jaar garantie op de LED module en LED driver.
0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen