Van den Heuvel sinds 1925

Van den Heuvel al 90 jaar een begrip.

Het begon ooit met een winkeltje aan de Paul Krugerstraat in Rotterdam. De grootvader van de huidige eigenaar Cees van den Heuvel begon daar met het verkopen van plafonnières en lampenkappen.

Links: de eerste winkel in de Paul Krugerstraat Rottterdam

Rechts: De eerste generatie van den Heuvel achter de toonbank

De winkel werd al snel te klein en een nieuw pand op de Beijerlandselaan in Rotterdam werd gekocht. Na de oorlog nam de zoon (vader van de huidige eigenaar) de zaak over. Er moest helemaal opnieuw begonnen worden. Op de Beijerlandselaan werd de draad weer opgepakt en in 1970 werd het tweede filiaal geopend en al snel volgde de derde winkel, allen in Rotterdam.

Links: De jaren 60 in Rotterdam-zuid

Rechts: Het interieur van de winkels begin jaren 70

Zo volgden er meerdere winkels en in 1991 nam de huidige eigenaar de zaak van zijn vader over. Dit was ook de tijd dat de kleinere “stadswinkels” het moeilijk kregen en dat steeds meer woninginrichters naar de meubelboulevard verhuisden. Van den Heuvel opende in 1996 zijn eerste winkel op een woonboulevard, nl. Woonmall Alexandrium. Daarna volgden winkels in Woonmall VillaArena, op meubelplein Ekkersrijt nabij Eindhoven en op meubelplein In de Cramer in Heerlen.

Het heden

Waar staan we voor? De basisgedachten bij van den Heuvel verlichting zijn:

  • Deskundige medewerkers
  • Ruim aanbod van klassiek tot modern
  • Klantvriendelijk en servicegericht

Ook onze nieuwste winkel “de webshop” voldoet hieraan. Aangesloten bij de thuiswinkelorganisatie, met een vriendelijke klantenservice en een assortiment dat maandelijks wordt uitgebreid en aangepast staan wij voor u klaar

Schrijf je in en je ontvangt onze laatste trends, updates & aanbiedingen!
Loading...
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt vandenHeuvelverlichting.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren
To Top