Afhalen en Verzenden

Kan ik de producten ook afhalen?

Ja, u kunt de producten ook in één van onze winkels afhalen. Neemt u dan wel even vooraf contact op met de betreffende vestiging. Wanneer u het product gaat afhalen vergeet dan niet u bestel en betalingsbewijs mee te nemen.

Wat zijn de verzendkosten?

Bestellingen met een orderwaarde van meer dan € 50 zijn gratis. Voor bestellingen tot € 50 wordt € 3,95 aan verzendkosten in rekening gebracht. Voor bestellingen naar België en Duitsland wordt er € 7,50 verzendkosten berekend.

Wanneer kan ik mijn product verwachten?

De gemiddelde levertijd van de producten bij vandenheuvelverlichting.nl bedraagt ongeveer 5 werkdagen na de ontvangst van uw betaling van uw bestelling. Aangezien bij vandenheuvelverlichting.nl een deel van de collectie uit handgemaakte verlichting bestaat, zal de levertijd langer zijn. Wij zullen u per e-mail informeren over de verwachte levertijden van uw bestelling. Wanneer de bestelling klaar staat voor verzending ontvangt u een Track & Trace code waarmee u de bestelling kan volgen. Vandenheuvelverlichting.nl werkt samen met DHL. DHL zal de producten bij u langsbrengen, mocht u niet thuis zijn dan wordt de bestelling de volgende dag opnieuw aangeboden. Als deze ook niet slaagt dan ontvangt u altijd een kaartje in de bus en gaat het pakket naar het dichtst bij zijnde afhaalpunt waar het 2 weken blijft liggen voor de klant. Wordt het niet afgehaald dan komt het pakket retour.

Schrijf je in en je ontvangt onze laatste trends, updates & aanbiedingen!
Loading...
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt vandenHeuvelverlichting.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren
To Top