Van den Heuvel Verlichting Utrecht

Ook in het hart van Nederland heeft Van den Heuvel Verlichting een vestiging. In de Domstad Utrecht staan wij ook voor u klaar met een bijzonder assortiment aan verlichting. Met ruim 95 jaar lange ervaring kunt u er zeker van zijn dat u van ons goed en deskundig advies krijgt. Wij staan bekend als één van de meest unieke verlichting speciaalzaken van Nederland. Wij heten u natuurlijk van harte welkom in onze winkel op de Woonboulevard Utrecht waarin wij u graag adviseren en helpen bij de zoektocht naar de perfectie lamp. Onze collectie bestaat uit alle soorten lampen. Van hanglampen, vloerlampen tot kroonluchters en spots. Deze zijn er natuurlijk in verschillende uitvoeringen, kleuren, stijlen en trends te verkrijgen. Niet alleen voor binnenverlichting kunt u bij ons terecht. Ook voor de buitenverlichting helpen we u graag verder (in deze vestiging verkopen wij uitsluitend Philips Hue buitenverlichting). Naast de armaturen verkopen wij natuurlijk ook een breed assortiment aan lichtbronnen en laten wij u graag kennismaken met de smart verlichtingssystemen welke wij aanbieden. We voorzien u graag van een lichtadvies op maat. Neem hiervoor gerust contact op met onze winkel om een afspraak te maken.

We laten u graag kennismaken met onze winkel en de verlichting.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 18:00 uur
Woensdag 10:00 - 18:00 uur
Donderdag 10:00 - 18:00 uur
Vrijdag 10:00 - 18:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag 12:00 - 17:00 uur
   
   
1e Paasdag  Gesloten
2e Paasdag  12:00 - 17:00 uur
Koningsdag 12:00 - 17:00 uur
Hemelvaart  12:00 - 17:00 uur
1e Pinksterdag  Gesloten
2e Pinksterdag 12:00 - 17:00 uur

 

Adres

Van den Heuvel Verlichting Utrecht
Kaap de Goede Hooplaan 50
3526 AR Utrecht


E-mail: [email protected]
Telefoonnummer: +31 (0)30-7601176

Gratis parkeren

 

                     

 

Routebeschrijving

Met de auto vanaf de A12 neemt u de afslag Utrecht-Centrum. Houd links aan bij Ring Utrecht (zuid). U volgt op de Europalaan het bord Ring Utrecht. Sla vervolgens rechtsaf bij afslag 17. Na 260 meter rechtsaf naar Europalaan Jaarbeurs, vervolgens linksaf naar de Hollantlaan en na 75 meter links afbuigen. Na 300 meter slaat u linksaf naar Kaap de Goede Hooplaan.
 
Vanaf Utrecht Centraal rijden onder andere de bussen 65, 66, 74, 77, naar halte Kanaleneiland Zuid. Vanaf hier is het ongeveer 5 minuten lopen naar Van den Heuvel Verlichting. U kunt ook de tram nemen naar halte Kanaleneiland Zuid.

Woonboulevard Utrecht - De grootste woonboulevard van het westen!

Onze winkel bevindt zich op een van de grootste woonboulevard van Nederland, Kanaleneiland, en is zeer goed te bereiken vanuit het hele land. Met de auto rijdt u zo vanaf de snelweg naar Woonboulevard Kanaleneiland waar de ruime hoeveelheid gratis parkeerplaatsen voor een warm welkom zorgen. Utrecht is natuurlijk ook nog eens het hart van de Nederlandse spoorwegen, dus de trein is ook een goede optie. Na een bezoek aan onze showroom, zijn er volop mogelijkheden om in de woonboulevard gezellig nog even wat te drinken of één van de andere woonspeciaalzaken in te duiken.

In het gevarieerde aanbod van winkels op het gebied van wonen, lifestyle en tuin, is een prachtige verlichtingsspecialist natuurlijk onmisbaar. Trek er eens een middagje voor uit en kom naar de grootste Woonboulevard van Nederland. Je vindt hier werkelijk alles voor in en om het huis.

En ben je na het uitgebreide shoppen moe en voldaan? Duik dan een van de vele horecagelegenheden in en laat je lekker culinair verwennen!