Sorteren op:
Sorteren op:

Rimini

De Rimini serie van ZTaHL by Dijkos is niet te missen in ons assortiment. Door zijn simpele en tijdloze vorm is dit ook echt een blijvertje. Inmiddels is deze lamp ook vaak inspiratie geweest voor andere fabrikanten, maar geen enkele haalt het bij de kwaliteit en degelijkheid van het origineel. De Rimini kan standaard gekozen worden in 3, 4 of 5 lichts uitvoeringen. Dus voor ieder formaat tafel is er wel een passende uitvoering. Qua materiaal kan deze uitgevoerd worden in puur staal, RVS, of gecoat in een RAL kleur. Filamentlampen in de lichtkleur 2200K van Philips komen in deze lamp perfect tot z’n recht. Voor de liefhebber van smart verlichting heeft Philips/Signify voortaan ook Hue filamentlampen binnen het assortiment welke met de bijbehorende gratis Hue app te bedienen zijn.

Dijkos

Dijkos is een bedrijf dat zijn oorsprong vindt in de metaalbewerking. Bijna 30 jaar geleden begonnen ze met het produceren van onderstellen voor tafels en bedden. Doordat zij de gehele productie en design in eigen hand hebben zijn er talloze mogelijkheden te bedenken met staal. Hieruit is 20 jaar geleden het idee ontstaan om lampen te ontwikkelen welke tot op de dag van vandaag worden verkocht onder de naam ZTaHL by Dijkos. Dijkos ontwerpt en produceert de gehele collectie zelf naar eigenzinnig design met als basis: STAAL. Vakmanschap staat centraal binnen het bedrijf, vandaar dat de lampen met de hand gemaakt worden in eigen werkplaats. Naast de algemene collectie die ze aanbieden zijn er ook mogelijkheden tot maatwerk. Denk hierbij aan langere snoeren/kettingen, een langere plafondbalk of bijvoorbeeld de coating in een andere RAL kleur.

Design

Dijkos maakt de stalen verlichting zoals zij dat willen. Ze voeden zich met inspiratie en vertalen dit naar staal. Dijkos ontwerpt de collectie volgens eigenzinnig design dat velen aanspreekt. De verlichting wordt gemaakt met de hand, in hun eigen fabriek in Uden. Ze ontwerpen, lassen en perfectioneren alles zelf. Dijkos maakt producten die staan als een huis. Ze noemen hun kwaliteit niet goed, maar onverzettelijk. De collectie van ZTaHL by Dijkos is sterk, en dat mag je letterlijk nemen.

Social Return

Dijkos is sociaal betrokken en biedt ook werkplekken aan voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en daarom zijn zij PSO gecertificeerd. Het hebben van werk is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Dijkos wil hier een rol van betekenis in spelen door deze mensen een sociale werkplek aan te bieden. Zo vinden zij het erg belangrijk iedereen een eerlijke kans te bieden.