Design hanglamp recht

Sorteren op:
Sorteren op:

Hanglampen recht

Knapstein heeft een aantal schitterende series met rechte hanglampen. Deze zijn gemakkelijk te verstellen in hoogte, te dimmen met een eenvoudige beweging van warm sfeervol licht naar koel wit licht. De lampen van Knapstein zijn daarmee ideaal om bij te werken maar ook om sfeer te creëren. Alle lampen hebben stuk voor stuk een schitterend design. Ook beschik Knapstein over een uitschuifbare lamp welke u in de lengte kunt verlenge. Neem een kijkje en laat u verwonderen door de Runa, Linn en Lara serie van Knapstein.

Knapstein

Knapstein staat bekend als een traditioneel familiebedrijf in het hart van het Sauerland. Zij staan voor perfectie in licht. Knapstein staat bij de het ontwerpen en produceren van hun verlichting voor een perfect samenspel tussen traditie en innovatie en harmonie tussen oud en nieuw.

Knapstein verwerkt puur messing en gebruiken de oneindige mogelijkheden  hiervan om hoogwaardige woonkamer- en objectverlichting te produceren. Knapstein maakt gebruik van de beste materialen en is met recht een Duits kwaliteitsmerk. De armaturen van Knapstein worden nog ouderwets met de hand gemaakt in de fabriek in Sundern (Sauerland Duitsland).

Al meer dan 65 jaar combineren zij meesterlijk vakmanschap, moderne technologie en tijdloos design in perfecte harmonie.