Maak kennis met Highlight

Highlight Verlichting te Weesp is een familiebedrijf dat werd opgericht in 1996. Het bedrijf ontwerpt betaalbare verlichting die opvalt door een modern en tijdloos design. Het aanbod van Highlight lampen bestaat uit een brede waaier van moderne lampen waarin voornamelijk leds gebruikt worden. Zowel particulieren als bedrijven passen veelvuldig de kwalitatieve Highlight verlichting toe.

Highlight verlichting: waarborg voor hoogwaardige designlampen

Wie op zoek is naar functionele en energiezuinige lampen met een modern design, moet zeker het programma Highlight lampen eens bekijken. Bij Van den Heuvel vind je een breed aanbod aan Highlight verlichting. De leds in Highlight lampen stralen warm en gezellig licht uit. De meeste Highlight lampen zijn dimbaar met een touch dimmer of een externe dimmer.

Het brede aanbod aan Highlight verlichting

Bekijk eens de sfeervolle vloerlampen van Highlight. Deze zijn uitgerust met een verstelbare led spot die je kunt richten op een plaats waar je veel licht wilt hebben. Het zijn ideale vloerlampen om bijvoorbeeld voldoende licht te hebben tijdens het lezen van een boek. Als verlichtingsspeciaalzaak kunnen wij twee series van harte aanbevelen, de Sapporo vloerlampen en de Geneva vloerlampen. Deze series zijn een verrijking voor iedere woonkamer. Deze vloerlampen zijn beschikbaar met leeslamp of eventueel uplighter.

gensapp345

 

Highlight heeft ook een breed aanbod in opbouwspots. Deze spots worden in het algemeen geleverd zonder lichtbron zodat u zelf een goede keuze kunt maken voor welke lichtbron u gaat. Mocht u hier advies over willen hebben kunt u natuurlijk altijd één van onze winkels bezoeken. Onze deskundige medewerkers kunnen u goed adviseren.

Waar het merk Highlight ook sterk in is, zijn de functionele badkamer armaturen. Zowel functionele opbouwspots of plafondlampen hebben wij in diverse kleuren en materialen. Je maakt je badkamer compleet met een badkamerlamp van Highlight.

Highlight is daarnaast in een "gat" in het aanbod van verlichting gedoken, de bedlamp. Als voorbeeld noemen wij de Blitz serie, die niet zou misstaan in een 5-sterren hotel maar zeker bij u in de slaapkamer. Mooi licht en de wandlamp heeft een flexibele arm zodat het licht komt daar waar u wilt.

blitz 1blitz 2

 

Nieuwe collectie Highlight lampen, lampen van glas

Waar in het verleden Highlight sterk was in voornamelijk functionele verlichting, is men vanaf 2019 ook in de decoratieve verlichting gaan ontwerpen en produceren. De meest in het oog springende series zijn de Cambio en de Fantasy. Deze moderne lampen zijn niet alleen zeer decoratief maar ook scherp geprijsd en zijn voor elk interieur een verrijking.

De Cambio kent op dit moment drie varianten, een 6lichts hanglamp op een ronde plaat, een 9lichts op een ronde plaat en 8lichts op een rechthoekige plaat. 

                cambio 3

 

De hanglamp Fantasy is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen, een 6lichts hanglamp en een 8lichts hanglamp. De lamp is in 2 kleuren glas verkrijgbaar, een smokeglas en een amberglas. 

fantasy1      fantasy 2

 

Op zoek naar functionele verlichting met een strak maar decoratief design? Bekijk het aanbod van Highlight lampen bij Van den Heuvel.